Den bästa strömkällan för elstängsel? Låt oss upptäcka det tillsammans...

Den bästa strömkällan för elstängsel? Låt oss upptäcka det tillsammans...

Den bästa strömkällan för elstängsel?

El-elettrifieringsapparater är en effektiv och kostnadseffektiv lösning för att elektrifiera stängsel. Dessa enheter genererar en kontrollerad elektrisk stöt för att hålla oönskade djur på avstånd.

Tillverkade av robusta material är elstängselapparater designade för att fungera i alla väderförhållanden. Deras flexibla och portabla design möjliggör enkel installation av säkra och välutformade system.

Dessutom kan elstängselapparater med avancerad teknologi justeras för att passa användarnas varierande behov beroende på stängselns storlek eller typ.

Elstängselapparater levereras också med skyddssystem som säkerställer systemets korrekta funktion och omgivningens säkerhet. Med god underhåll kan elstängselapparater ge år av pålitlig och problemfri service.

Vad är en elstängselapparat?

En elstängselapparat är en enhet som producerar en pulserande elektrisk spänning för att driva ett elstängsel, som vanligtvis används för att hålla husdjur säkra eller skydda grödor från vilda djur.

Apparaten skickar en elektrisk stöt längs stängseltråden när den vidrörs av ett djur, vilket förhindrar dem från att korsa stängslet. Dessa enheter kan drivas av batterier, solenergi eller ett eluttag och kan justeras för att producera en spänning lämplig för det specifika stängselet och de djur som finns.

En elstängselapparat är en effektiv och kostnadseffektiv lösning för att skydda dina djur eller grödor, vilket förhindrar dem från att lämna stängslet eller skadas. Dessutom betraktas dessa enheter vanligtvis som säkrare för djur jämfört med traditionella taggtrådsstängsel, eftersom den elektriska spänningen som skickas vanligtvis är tillräcklig för att avskräcka djuret från att närma sig stängslet utan att orsaka betydande skada.

Gemi's elektriska stängselproduktsortiment

Hos Gemi, vårt företag, hittar du inte bara ett brett utbud av elektriskastängselledningar, utan också ett brett utbud av elektrifieringsenheter som erbjuderinte mindre än 5 olikatyper, var och en med specifika egenskaper och unika fördelar:

Elektrifieringsenheter från 220V strömkälla med perfekt och säkerfunktion för stängselupp till 5 km;

Elektrifieringsenheter från 220V strömkälla med perfekt och säkerfunktion för stängselupp till 8 km;

Elektrifieringsenhet från 12V/220V batteri med perfekt och säkerfunktion för stängselupp till 5 km och 6J;

Elektrifieringsenhet från 12V/220V batteri utrustad med 2 batteriermed perfekt och säkerfunktion för stängsel upp till 5 km och 6J;

Elektrifieringsenhet från 12V/220V batteri utrustad med solpanel medperfekt och säkerfunktion för stängsel upp till 5 km och 6J.

Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa elektriska ledningar och bandtillsammans med isolatorer somär designade för att passa alla typer av stöd du väljer för ditt elektriska stängsel:

Isolatorer för trästolpar;

Isolatorer för järnstolpar;

Isolator med dubbelkrok;

Skruv- och bultmutter för isolatorer på trästolpar.

Vi på Gemi skiljer oss från konkurrensen tack vare vår femtioåriga erfarenhet inom branschenoch vår förmåga atttillhandahålla skräddarsydda lösningar för varje kunds specifika behov. Vår kundservice äroöverträffad och vierbjuder fullständig support från köpmomentet och framåt. Du kan nå oss per telefon på +390287165556, via chatt eller e-post.

Fördelarna med att köpa från Gemi

  1. Gratis retur inom 100 dagar;
  2. Snabb leverans över hela världen;
  3. Alla våra produkter tillverkas i Italien med högkvalitativa råvaror;
  4. Alla produkter är i enlighet med lagliga säkerhetsstandarder och certifierade;
  5. Vi har över 5000 recensioner på Trustpilot, världens största recensionsportal;
  6. Vi delar med oss av vår femtioåriga erfarenhet till dig;
  7. Vi har nästan 1000 videorecensioner på TrustVideos recensionsportal medanvändarvideovittnesmål.

Köp nu!.