Batterier för elstängsel

När du väljer ett elstängselaggregat är det viktigt att välja ett batteri med hög kvalitet och lång livslängd. Gemi Elettronica erbjuder exklusiva batterier till sina B12 aggregatmodeller, tillverkade i Italien för en pålitlig och långvarig prestanda.

elstängsel batterier

Ett pålitligt elstängsel kräver ett pålitligt batteri. Med Gemi Elettronica's batterier kan du vara säker på att ditt elstängsel kommer fungera som det ska, även under lång tid och i tuffa förhållanden.

batteri 12V

Gemi Elettronica's batterier är speciellt utformade för elstängselaggregat och är perfekta för B12-modellerna. Batterierna har en spänning på 12V, vilket gör dem lämpliga för laddning med solpaneler.

Beroende på dina behov kan du välja mellan olika storlekar och kapaciteter för ditt batteri. Välj ett större batteri om du har ett större elstängsel eller om du vill säkerställa en längre drifttid utan laddning. Gemi Elettronica's batterier levereras med en garanti på upp till 5 år, vilket visar på deras höga kvalitet och pålitlighet.

Oavsett om du har ett jordbruks- eller djurhållningsföretag, eller om du bara vill hålla dina husdjur säkra i trädgården, är det viktigt att ha ett pålitligt och effektivt elstängsel. Genom att välja Gemi Elettronica's batterier kan du vara säker på att ditt elstängsel kommer att fungera som det ska och skydda dina djur på bästa sätt.

Tack vare den italienska tillverkningen och exklusiviteten hos Gemi Elettronica's batterier, kan du vara säker på att du får högsta kvalitet och prestanda för ditt elstängsel. Välj ett batteri från Gemi Elettronica och få en pålitlig lösning för ditt elstängsel.

Egenskaper hos Gemi Elettronica's batterier:

 • Lång livslängd
 • Pålitlig prestanda
 • Tillverkade i Italien
 • 12V spänning
 • Laddningsbar med solpaneler
 • Olika storlekar och kapaciteter att välja mellan
 • Garanti på upp till 5 år

Fördelar med att använda Gemi Elettronica's batterier för elstängsel:

 • Pålitlig lösning för ditt elstängsel
 • Långvarig prestanda
 • Hög kvalitet och tillförlitlighet
 • Passar perfekt ihop med B12 aggregatmodeller
 • Kan användas för olika typer av elstängselapplikationer
 • Enkel och praktisk laddning med solpaneler

Med Gemi Elettronica's batterier för elstängsel kan du vara säker på att du får högsta kvalitet och prestanda för ditt elstängsel. Välj ett batteri med lång livslängd och tillförlitlighet för att säkerställa att ditt elstängsel alltid fungerar som det ska. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra batterilösningar för elstängsel. Vi hjälper dig gärna att välja det bästa batteriet för dina behov.

Read more »

Det finns 1 produkt.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
312,96 kr391,20 krBaspris−20% offPris
312,96 kr391,20 krBaspris−20% offPris
Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC - Gemi Elettronica
  • −20%
  Gemi Elettronica Blybatteri 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC för elektriska staket elektriska staket elektrifierade stängsel Elektriskt staket, elektrifierat staket, betesstaket - för hästar, ponnyer, kor, getter, får, vildsvin, rådjur, boskap Blybatteri, perfekt för att driva B12-2 / B24-apparater 12 Volt 7,2...
  312,96 kr391,20 krBaspris−20% offPris
  Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC - Gemi Elettronica
   • −20%
   Gemi Elettronica Blybatteri 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC för elektriska staket elektriska staket elektrifierade stängsel Elektriskt staket, elektrifierat staket, betesstaket - för hästar, ponnyer, kor, getter, får, vildsvin, rådjur, boskap Blybatteri, perfekt för att driva B12-2 / B24-apparater 12 Volt 7,2...
   312,96 kr391,20 krBaspris−20% offPris

   Questions and Answers

   Elstängsel: vad är det till för?

   Gemi elstängsel - 100% Made in Italy - används för att avvärja vilda djur som vildsvin, rådjur, rävar etc. Syftet med elstängsel är att skydda territoriet från fula invasioner. Det används också för att innehålla djur som kor, får, grisar etc. Det har inget med jakt att göra. Vi har alla juridiska certifikat tillgängliga för att tillverka och sälja elstängsel. Detta är den enda lagliga lösningen för dem som vill skydda sina plantager.

   Är elstängslet farligt för människor?

   Elstängslet för djur är varken farligt för människor eller djur. Som med allt, även för elstängsel finns det en standard som fastställer de värden som ska respekteras. Stängselaggregatet är en produkt som avger intermittenta pulser med låg strömstyrka.

   Vad behöver du för ett elstängsel för vildsvin och andra djur?

   För att skapa ett elektriskt stängsel för djur behöver du: en Gemi strömkälla - 100% tillverkad i Italien - för staket som leder strömmen till stängslet, en elektrifierad ledningstråd för stängslet och isolatorer för elektrifierade stängsel som skruvas på stolparna för att hålla tråden .

   Varför sätta in 3 stolpar för jordning av elstängslet?

   Jordning är en grundläggande sak för funktionaliteten hos elstängslet för djur, så det rekommenderas att göra det korrekt. För att få den totala urladdningen av ström från aggregatet är det nödvändigt att jorda genom att sätta in 3 galvaniserade poler på 1 meter i marken. De ska placeras 3 meter från varandra, 80 cm i den våta marken och 20 cm utanför, och anslut dem sedan med den gula kabeln. Tillsammans med elstängslet levererar vi endast 1 meter kabel som ska anslutas till första stolpen. Det rekommenderas att göra det där det finns närvaro av vegetation, därför en fuktig jord. Torr jord är inte ledande. Enligt de tester som genomförts, att placera 3 stolpar i vilken typ av terräng som helst, kommer det inte att vara några problem med funktionaliteten. Om du bara sätter en påle kommer kraften hos den nuvarande filten att vara mindre än dess räckvidd och djuren kommer att kunna korsa stängslet.

   Hur länge räcker ett batteri för det bärbara elaggregatet, och vilket ska jag använda?

   För ett B12 aggregat räcker det att använda ett 12V 40Ah bilbatteri. Självständigheten, om det inte finns någon spridning i elstängslet, är cirka 10/12 dagar. Annars håller det mindre.

   Strömmen är lite långt från den elektriska djurhägnen. Vad ska man göra? Hur sammanfogar man två...

   Om strömmen är långt från elstängslet, för ditt Gemi aggregat - 100% Made in Italy -, har vi högspänningskabeln som kan fungera på ytan eller under jorden, utan att ladda ur. Med denna kabel är det möjligt att leda ström på stängslet, utan någon spridning. Kabeln för elstängsel kan också användas för att sammanfoga två stängsel, sedan ansluta ena änden till ett första stängsel och den andra änden till ett andra stängsel, när det är litet avstånd mellan ett stängsel och ett annat.

   Hur ser man om det finns el på staketet?

   För att kontrollera om det är ström på elstängslet för djur är det bara att ta med spetsen på en skruvmejsel med ett isolerat handtag några mm från stängsletråden. I samma ögonblick som du hör ett tickande betyder det att det är ström på elstängslet.

   Hur installerar man elstängslet?

   Ett aggregat kan inte förvaras utomhus. Den måste förvaras inomhus för att förhindra skador från vädret. För att ladda ur all sin ström måste den jordas genom att föra in 3 galvaniserade 1 meters pinnar i marken. De ska placeras 3 m från varandra, 80 cm i marken (våt) och 20 cm utanför och sedan kopplas ihop med den gulgröna kabeln. Enheten har en röd positiv kabel vid sin utgång som är ansluten till staketet och en gulgrön kabel som är ansluten till den första jordstaken. Anslut aldrig två elektrifierare till samma ledning, eftersom de två impulserna kan ta ut varandra och orsaka problem. Du kan ansluta två elektrifierare till samma stängsel, men håll dem på två separata ledningar.