Electric Draft Enhancer: Den idealiska lösningen för pizzeriarökproblem.

Electric Draft Enhancer: Den idealiska lösningen för pizzeriarökproblem.

Electric Draft Enhancer: Den idealiska lösningen för pizzeriarökproblem.

En rökig miljö kan äventyra bilden av din pizzeria, vilket är varför du bör överväga att installera en elektrisk rökfläkt.

Vem har inte varit på en pizzeria med vänner för att stödja sitt favoritlag?
Eller på en dejt med sin älskade?
Eller helt enkelt för att ha en annorlunda kväll med sin familj?

Men, pizzerian är inte alltid som förväntat. I många fall finns risken att hamna i en rökig miljö, ett problem som främst påverkar kunderna men även avspeglar sig på själva pizzerians image.

Dessutom är betydelsen av kundrecensioner för pizzerior välkänd.

En negativ recension orsakad av rök i pizzerian kan resultera i förlust av potentiella nya kunder i framtiden.

Hur fungerar den elektriska rökfläkten?

Röken från ugnen i en pizzeria kan vara mycket intensiv på grund av behovet av att alltid ha en livlig låga, lämplig för adekvat och snabb pizzabakning.

Den enda giltiga lösningen för att lösa rökproblemet i en pizzeria är att installera en rökfläkt, också känd som en dragförstärkare.

Den elektriska rökfläkten, med en tvungen motor, är det enda verktyget som kan extrahera all rök som genereras av en pizzeriaugn.

GEMI ELETTRONICA erbjuder ett brett utbud av olika modeller av rökfläktar. Den idealiska rökfläkten för pizzerior från GEMI ELETTRONICA är den professionella modellen, som garanterar en extraktionskraft på 3800 kubikmeter per timme och en motståndskraft mot höga temperaturer på 700 grader.

Den elektriska rökfläkten från GEMI ELETTRONICA är utrustad med en 6-hastighetsregulator, vilket låter dig justera extraktionskraften efter dina behov.

Electric Draft Enhancer från GEMI ELETTRONICA: 100% Made in Italy kvalitet!

Om du är ägare till en pizzeria kan du köpa den elektriska rökfläkten från GEMI ELETTRONICA till låg kostnad: på så sätt löser du enkelt alla problem relaterade till rök i pizzerian!

Den elektriska rökfläkten från GEMI ELETTRONICA är en 100% Made in Italy produkt, precis som pizza: italienska excellenser. Köp online direkt på gemimarket.uk

Inom Gemi-universumet är vi stolta över att presentera vårt breda utbud av rökfläktar föreldstäder, var och en medunika funktioner som kommer att tillgodose våra kunders olika behov. Vår dedikation tillexcellens har lett oss tillutvecklingen av ett varierat urval av modeller, vilket säkerställer att varje detaljnoggrant har utformats ochvårdats om.

Rökfläktar"grundläggande": Röksug för dem som letar efter pålitliga ocheffektiva lösningar,erbjuder vi vår linje av grundläggande rökfläktar för eldstäder. Dessa modeller harutformats för att erbjudapålitlig prestanda till överkomligt pris, vilket garanterar effektiv borttagning av rök utanatt kompromissa medkvaliteten.
De främsta funktionerna: 300 °C sug, 3 års garanti och 2500 m³/h sugkraft.

Rökfläktar"professionella": Om du istället söker professionell prestanda,kännetecknad av ännu merkraft och tillförlitlighet, är våra professionella röksugare det perfekta valet.
Defrämsta funktionerna: 700 °Csug, 6 års garanti och 3800 m³/h sugkraft.

Vårt sortiment sträcker sig också till olika röksugare tillverkade av högkvalitativamaterial, inklusive rostfrittstål och koppar.

Rökfläktar"rostfritt stål": Rostfria röksugare inkarnerar modern elegans ochär byggda för att klaratidens utmaningar, vilket erbjuder effektiv sugning och sofistikerad stil.

Elektriskröksugare med 6hastigheter, helt utformad i rostfritt stål Aisi 304. Tack vare sin struktur står röksugarenemot korrosion orsakadav väder och saltvatten, för ökad hållbarhet över tiden. Motorstyrka 3800 m³/h, kaninstalleras på vilken skorstensom helst. Röksugare tålig upp till 700 °C vid brand.

Rökfläktar"koppar": Å andrasidan reflekterar kopparfläktar inte bara klassisk skönhet utan har också funktioner avtidsbeständighet.
Kopparröksugare är toppen av sortimentet för Gemi elektriska röksugare. Byggd helt i rostfrittstål Aisi 304 för att klaraav väder och saltvatten. Även uppmärksamhet på estetiken, tack vare kopparplätering. Liksomden professionellamodellen "Moor's Head", suger den 3800 m³/h och klarar upp till 700 °C. Problemlösning förrök är garanterad.Perfekt för eldstäder, spisar, grillar, ugnar etc. Garanti på hela röksugstrukturen i 10 år.

Köp nu!.