Kommer rök ut från din eldstad eller grill? Gemi Smoke Extractor är lösningen.

Kommer rök ut från din eldstad eller grill? Gemi Smoke Extractor är lösningen.

Gemi Smoke Extractor är den enda certifierade lösningen som kan ta itu med problemet med skorstensrök i huset.

Salvatore från Catania har en öppen spis i sitt lantställe som han använder som en grill. Innan han köpte Gemi Smoke Extractor stod han inför dragproblem.
Den tända eldstaden gjorde hela lägenheten oanvändbar. Men efter köpet av Gemi Smoke Extractor löste kunden alla rökproblem som orsakades av eldstaden.
Det slutliga resultatet är extraordinärt och kunden är fullt nöjd.

Det är värt att notera den betydande höjden på skorstenen, men trots det kan Gemi Smoke Extractor fortfarande utföra sin uppgift perfekt. Det slutliga resultatet är enastående, eftersom problemet med rök orsakad av grillen har lösts helt.

Du kan se den otroliga skillnaden i resultat när Gemi Smoke Extractor är på (vänster foto) jämfört med när den är avstängd (höger foto).
När den är på löser Gemi Smoke Extractor helt problemet, medan när den är avstängd återkommer röken. Röken dras effektivt ut av Gemi Smoke Extractor och tar bort allt från huset och gör eldstaden fullt användbar till sist.
Det är viktigt att betona att Gemi Smoke Extractor kan lösa detta problem med stängda dörrar och fönster, vilket är avgörande, särskilt under de kalla vintermånaderna när eldstäder vanligtvis används.

Vår kund aktiverar hastighetsregulatorn (som tillåter att justera sugkraften från ett minimum på 1 till ett maximum på 6) direkt till sjätte hastigheten, vilket också hjälper vid tändningen av elden. Det observeras att Gemi Smoke Extractor är effektiv även när kraften minskas till 4. Den är utformad för att vara perfekt effektiv vid vilken hastighet som helst.

Gemi Smoke Extractor installerad på taket, vid skorstenens utlopp, levereras med justerbara fästen för fyrkantiga eller rektangulära utlopp, som i detta fall. Även om skorstensutloppet är runt finns det inga problem eftersom att ange det yttre diametermåttet tillåter rödadaptorn att placera Gemi Smoke Extractor på skorstensutloppet.

Gemi Smoke Extractor externt är helt målad av estetiska skäl och för att öka dess hållbarhet över åren. Den kräver ingen underhåll under sina användningsår och tack vare sin kraft tar den bort cirka 70% av soten som samlas inne i skorstenen.

Du kan se fläktens rörelse i fjärde hastigheten, vilket ger utmärkt rökgasutsugning.

Startkondensatorn, som i den professionella Gemi Smoke Extractor i fråga, är placerad externt för att hålla sig borta från värmekällor. Det gör att Gemi Smoke Extractor kan motstå långvariga bränder och tål temperaturer upp till 700°C. Anslutningen kommer från startboxen till hastighetsregulatorn, och monteringen är mycket enkel, och för dem med viss skicklighet kan det även vara en DIY-uppgift.

Du kan också hitta monteringsvideotutorials på YouTube.

Genom ett enkelt köp av Gemi Smoke Extractor kan vår kund äntligen njuta av en grill i sitt vackra lantställe.

Gemi Elettronica producerar rökutsug för eldstäder, grillar, pizzerior, restauranger och ugnar och säkerställer kvalitet och funktionalitet.
Gemi Smoke Extractor möjliggör maximal kundnöjdhet.

Gemi Elettronica med sin Smoke Extractor är svaret på skorstensrökproblem hemma.

Inom Gemi-universumet är vi stolta över att presentera vårt breda utbud av rökfläktar föreldstäder, var och en medunika funktioner som kommer att tillgodose våra kunders olika behov. Vår dedikation tillexcellens har lett oss tillutvecklingen av ett varierat urval av modeller, vilket säkerställer att varje detaljnoggrant har utformats ochvårdats om.

Rökfläktar"grundläggande": Röksug för dem som letar efter pålitliga ocheffektiva lösningar,erbjuder vi vår linje av grundläggande rökfläktar för eldstäder. Dessa modeller harutformats för att erbjudapålitlig prestanda till överkomligt pris, vilket garanterar effektiv borttagning av rök utanatt kompromissa medkvaliteten.
De främsta funktionerna: 300 °C sug, 3 års garanti och 2500 m³/h sugkraft.

Rökfläktar"professionella": Om du istället söker professionell prestanda,kännetecknad av ännu merkraft och tillförlitlighet, är våra professionella röksugare det perfekta valet.
Defrämsta funktionerna: 700 °Csug, 6 års garanti och 3800 m³/h sugkraft.

Vårt sortiment sträcker sig också till olika röksugare tillverkade av högkvalitativamaterial, inklusive rostfrittstål och koppar.

Rökfläktar"rostfritt stål": Rostfria röksugare inkarnerar modern elegans ochär byggda för att klaratidens utmaningar, vilket erbjuder effektiv sugning och sofistikerad stil.

Elektriskröksugare med 6hastigheter, helt utformad i rostfritt stål Aisi 304. Tack vare sin struktur står röksugarenemot korrosion orsakadav väder och saltvatten, för ökad hållbarhet över tiden. Motorstyrka 3800 m³/h, kaninstalleras på vilken skorstensom helst. Röksugare tålig upp till 700 °C vid brand.

Rökfläktar"koppar": Å andrasidan reflekterar kopparfläktar inte bara klassisk skönhet utan har också funktioner avtidsbeständighet.
Kopparröksugare är toppen av sortimentet för Gemi elektriska röksugare. Byggd helt i rostfrittstål Aisi 304 för att klaraav väder och saltvatten. Även uppmärksamhet på estetiken, tack vare kopparplätering. Liksomden professionellamodellen "Moor's Head", suger den 3800 m³/h och klarar upp till 700 °C. Problemlösning förrök är garanterad.Perfekt för eldstäder, spisar, grillar, ugnar etc. Garanti på hela röksugstrukturen i 10 år.

Köp nu!.