Blåser stark vind rök från din eldstad in i ditt hem? Gemi rökgasfläkt är lösningen

Blåser stark vind rök från din eldstad in i ditt hem? Gemi rökgasfläkt är lösningen

Gemi rökutsug för skorstenen kan tillåta ett exceptionellt drag av din influensa även vid stark vind eller andra ogynnsamma väderförhållanden.

Det kommer att ha hänt många gånger att när vindarna förändras och under vissa klimatförhållanden kunde din skorsten inte ha tillräckligt drag.
Rökning i huset är ett problem som särskiljer många eldstäder och som accentueras, i vissa fall, särskilt under speciella omständigheter: som hårda vindar.
Med sin kraft når faktiskt rökgasfläkten upp till 3800 kubikmeter/timme och lyckas därför även motverka ett extremt tillstånd som inte går att förutsäga, såsom hård vind. Man kan se av vår kunds videorecension att trots en mycket stark vind, praktiskt taget en storm som nästan bär bort träden, Gemi skorstensutsug utför sin uppgift perfekt.

Röken stiger upp längs influensan och kommer ut ur den, som om vinden inte var där. Om du dessutom är orolig för att Gemi-röksugaren placerad på taket kan ha lite stabilitet i händelse av stark vind, kan du vara säker eftersom, både i de fall då det är en rökavskiljare för skorstenar med justerbara fästen ( därför med rökgasutlopp fyrkantig eller rektangulär rökkanal) oavsett om det är en rökutsug för eldstäder med en rund adapter, är Gemi rökutsug extremt stabil: som om den vore, med båda lösningarna, förankrad i rökkanalen.

En av huvudfunktionerna hos Gemi elektriska rökutsug är att när den är avstängd hindrar den inte den naturliga rökutsläppen; så om du har en eldstad som bara ryker vid vissa vindar kan du enkelt stänga av Gemi rökutsug för när den är avstängd påverkar den inte rökutsläppet.
Å andra sidan, rökutsugarens förmåga att undvika spridning av askan i miljön under rengöring av eldstaden och samtidigt därför totalt minska inandningen av cancerframkallande ångor som kommer ut ur skorstenen.

Rökstensfläkten tillåter också, tack vare sin struktur, att förhindra att vattendroppar kommer in i rökkanalen vid kraftigt regn. Vid basen av skyddsgallret har det faktiskt en mycket liten lutning och en liten höjning av basstrukturen som gör att den hindrar inträde av vattendroppar.

Endast Gemi elektriska rökutsug kan bekämpa rök även under ogynnsamma klimatförhållanden.

Gemi Elettronica och skorstensfläktarna är lösningen på problemet med rök som orsakas av starka vindar.

https://youtu.be/zeUTyEc5s8s

Inom Gemi-universumet är vi stolta över att presentera vårt breda utbud av rökfläktar föreldstäder, var och en medunika funktioner som kommer att tillgodose våra kunders olika behov. Vår dedikation tillexcellens har lett oss tillutvecklingen av ett varierat urval av modeller, vilket säkerställer att varje detaljnoggrant har utformats ochvårdats om.

Rökfläktar"grundläggande": Röksug för dem som letar efter pålitliga ocheffektiva lösningar,erbjuder vi vår linje av grundläggande rökfläktar för eldstäder. Dessa modeller harutformats för att erbjudapålitlig prestanda till överkomligt pris, vilket garanterar effektiv borttagning av rök utanatt kompromissa medkvaliteten.
De främsta funktionerna: 300 °C sug, 3 års garanti och 2500 m³/h sugkraft.

Rökfläktar"professionella": Om du istället söker professionell prestanda,kännetecknad av ännu merkraft och tillförlitlighet, är våra professionella röksugare det perfekta valet.
Defrämsta funktionerna: 700 °Csug, 6 års garanti och 3800 m³/h sugkraft.

Vårt sortiment sträcker sig också till olika röksugare tillverkade av högkvalitativamaterial, inklusive rostfrittstål och koppar.

Rökfläktar"rostfritt stål": Rostfria röksugare inkarnerar modern elegans ochär byggda för att klaratidens utmaningar, vilket erbjuder effektiv sugning och sofistikerad stil.

Elektriskröksugare med 6hastigheter, helt utformad i rostfritt stål Aisi 304. Tack vare sin struktur står röksugarenemot korrosion orsakadav väder och saltvatten, för ökad hållbarhet över tiden. Motorstyrka 3800 m³/h, kaninstalleras på vilken skorstensom helst. Röksugare tålig upp till 700 °C vid brand.

Rökfläktar"koppar": Å andrasidan reflekterar kopparfläktar inte bara klassisk skönhet utan har också funktioner avtidsbeständighet.
Kopparröksugare är toppen av sortimentet för Gemi elektriska röksugare. Byggd helt i rostfrittstål Aisi 304 för att klaraav väder och saltvatten. Även uppmärksamhet på estetiken, tack vare kopparplätering. Liksomden professionellamodellen "Moor's Head", suger den 3800 m³/h och klarar upp till 700 °C. Problemlösning förrök är garanterad.Perfekt för eldstäder, spisar, grillar, ugnar etc. Garanti på hela röksugstrukturen i 10 år.

Köp nu!.