Skorstensrökproblem: Vad orsakar detta besvär?

Skorstensrökproblem: Vad orsakar detta besvär?

Upptäck hur du säkert och enkelt löser problemet med skorstensrök utan att göra strukturella förändringar på skorstenen...

De främsta orsakerna som komprometterar den korrekta funktionen av en skorsten är många, vi listar de vanligaste:

  • Felaktig dimensionerad skorstenskanal;
  • Oisolerad kall skorstenskanal;
  • Skorstenskanal med böjar;
  • Brist på luft inom lokalerna;
  • Motvind;
  • Dåligt konstruerad skorsten;

Dessa är bara några av problemen som påverkar den korrekta funktionen av skorstenskanalen, till vilka många andra mindre problem läggs till som tillsammans gör det svårt att lösa problemet med skorstensrök, till exempel:

  • Termisk depression, som uppstår på grund av temperaturskillnaden mellan insidan och utsidan av skorstenen;
  • Dynamisk depression där vinden direkt påverkar skorstenen vilket orsakar att systemet fungerar dåligt;

Förutom dessa problem finns det frågor relaterade till skorstenens placering i den kallaste delen av byggnaden, eller till och med en kanal som passerar utanför byggnaden...

Den säkra lösningen som tillåter dig att definitivt lösa problemet med skorstensrök, spis, grill, värmeelement, ugn, är installationen av en elektrisk skorstensfläkt som säkerställer en konstant rökgång utan värmeförlust.

Till skillnad från vad som hörs från icke-experter inom området kan en traditionell skorsten ibland ha ett överskott av rökgång, vilket innebär värmeförlust.

Tack vare installationen av Gemi skorstensfläkten kontrolleras rökgången och problemet med skorstensrök försvinner: det kommer inte längre att finnas plötsliga rökgångfall och ingen överdriven sugning eftersom tack vare den medföljande centralen, vilket möjliggör genom en selektor att hitta optimal hastighet, fås en konstant rökgång utan värmeförlust.

Dessutom, tack vare installationen av Gemi-fläkten, kommer det inte längre att finnas några ljudproblem. Faktum är att enligt en studie utförd av Gemi-forskningscentret, en skorsten som fungerar 8 månader om året utan en kontrollerande fläkt, sprider 30 procent mer energi än en skorsten med en tvångselektrisk fläkt eftersom rökgången konstant kontrolleras utan toppar och dalar.

Den Gemi-fläkten är den mest kraftfulla på marknaden, och når upp till 3800 kubikmeter per timme, vilket möjliggör att lösa problemet med skorstensrök vid lägre hastigheter, minska ljudnivån och uppnå utmärkt sug även vid första hastigheten.

Gemi-fläkten är den enda som har en patenterad motor i klass H med skydd av motorisolator i fibrokeramik, vilket gör att motorn skyddas även vid skorstensbrand.

Gemi-fläkten är unik. Genom åren har många företag försökt att kopiera motorskyddssystemet med misslyckade system som att sätta in glasfiber runt motorn och därigenom försämra situationen. Detta tillåter faktiskt inte att motorn kyls ordentligt och påverkar kraftigt dess funktion vid höga temperaturer.

Gemi-fläkten löser alla problem relaterade till dålig skorstensgång genom att neutralisera alla möjliga problem.

Genom att installera en Gemi-fläkt kan du återupptäcka nöjet med att använda en skorsten utan rökproblem.

Upptäck vårt sortiment av produkter och lös rökgångsproblemen i din skorsten nu!

Gemi elektriska fläktar kommer att hjälpa till att förbättra rökgången och göra problemet med skorstensrök till en saga.

KOPPAR SKORSTENSFLÄKT

Produkt certifierad enligt lag

10 års garanti

RÖKGÅNG PÅ 3800 M³/h

GEMI KLASS H MOTOR MOTSTÅR UPP TILL 700°C

6-HASTIGHETSREGULATOR

Inom Gemi-universumet är vi stolta över att presentera vårt breda utbud av rökfläktar föreldstäder, var och en medunika funktioner som kommer att tillgodose våra kunders olika behov. Vår dedikation tillexcellens har lett oss tillutvecklingen av ett varierat urval av modeller, vilket säkerställer att varje detaljnoggrant har utformats ochvårdats om.

Rökfläktar"grundläggande": Röksug för dem som letar efter pålitliga ocheffektiva lösningar,erbjuder vi vår linje av grundläggande rökfläktar för eldstäder. Dessa modeller harutformats för att erbjudapålitlig prestanda till överkomligt pris, vilket garanterar effektiv borttagning av rök utanatt kompromissa medkvaliteten.
De främsta funktionerna: 300 °C sug, 3 års garanti och 2500 m³/h sugkraft.

Rökfläktar"professionella": Om du istället söker professionell prestanda,kännetecknad av ännu merkraft och tillförlitlighet, är våra professionella röksugare det perfekta valet.
Defrämsta funktionerna: 700 °Csug, 6 års garanti och 3800 m³/h sugkraft.

Vårt sortiment sträcker sig också till olika röksugare tillverkade av högkvalitativamaterial, inklusive rostfrittstål och koppar.

Rökfläktar"rostfritt stål": Rostfria röksugare inkarnerar modern elegans ochär byggda för att klaratidens utmaningar, vilket erbjuder effektiv sugning och sofistikerad stil.

Elektriskröksugare med 6hastigheter, helt utformad i rostfritt stål Aisi 304. Tack vare sin struktur står röksugarenemot korrosion orsakadav väder och saltvatten, för ökad hållbarhet över tiden. Motorstyrka 3800 m³/h, kaninstalleras på vilken skorstensom helst. Röksugare tålig upp till 700 °C vid brand.

Rökfläktar"koppar": Å andrasidan reflekterar kopparfläktar inte bara klassisk skönhet utan har också funktioner avtidsbeständighet.
Kopparröksugare är toppen av sortimentet för Gemi elektriska röksugare. Byggd helt i rostfrittstål Aisi 304 för att klaraav väder och saltvatten. Även uppmärksamhet på estetiken, tack vare kopparplätering. Liksomden professionellamodellen "Moor's Head", suger den 3800 m³/h och klarar upp till 700 °C. Problemlösning förrök är garanterad.Perfekt för eldstäder, spisar, grillar, ugnar etc. Garanti på hela röksugstrukturen i 10 år.

Köp nu!.