Rökproblem med en skorstenskanal med kurvor eller horisontella sektioner.

Rökproblem med en skorstenskanal med kurvor eller horisontella sektioner.

Husets struktur tillåter ofta inte konstruktionen av en skorsten med en vertikal skorsten.

I vissa fall, om du vill njuta av en vacker eldstad, är du tvingad att använda skorstenar med kurvor och ibland även horisontella sektioner.

Skorstenar med kurvor eller till och med horisontella sektioner orsakar oundvikligen en suboptimal dragning av eldstadens rök.

Vissa kan tro att lösningen är att renovera huset, flytta hela eldstaden och modifiera skorstenen. Men detta skulle inte garantera en säker lösning eftersom problemet med eldstadens rök också kan komma från andra faktorer, det enda säkra skulle vara en betydande investering av tid och pengar.

En snabb och ekonomisk lösning för att eliminera rökproblemet med eldstaden är att installera en tvångsdraftsmotor.

En elektrisk röksug för en eldstad är ett verktyg som möjliggör lösning av rökproblemet i skorstenen även om den har kurvor eller är horisontell.

Den elektriska röksugen för eldstäder från Gemi kännetecknas av en hastighetsregulator som möjliggör att du väljer en variabel effekt från ett minimum på 1 till en maximal på 6.

Externally, the flue after the curve rises for another 5/6 meters until it reaches the outlet, which in this case is round.

L’aspirafumo elettrico della Gemi Elettronica är den enda som kan möjliggöra korrekt dragning av en horisontell skorsten.

Välj din idealiska modell och köp direkt från: /7119-aspiratori

Inom Gemi-universumet är vi stolta över att presentera vårt breda utbud av rökfläktar föreldstäder, var och en medunika funktioner som kommer att tillgodose våra kunders olika behov. Vår dedikation tillexcellens har lett oss tillutvecklingen av ett varierat urval av modeller, vilket säkerställer att varje detaljnoggrant har utformats ochvårdats om.

Rökfläktar"grundläggande": Röksug för dem som letar efter pålitliga ocheffektiva lösningar,erbjuder vi vår linje av grundläggande rökfläktar för eldstäder. Dessa modeller harutformats för att erbjudapålitlig prestanda till överkomligt pris, vilket garanterar effektiv borttagning av rök utanatt kompromissa medkvaliteten.
De främsta funktionerna: 300 °C sug, 3 års garanti och 2500 m³/h sugkraft.

Rökfläktar"professionella": Om du istället söker professionell prestanda,kännetecknad av ännu merkraft och tillförlitlighet, är våra professionella röksugare det perfekta valet.
Defrämsta funktionerna: 700 °Csug, 6 års garanti och 3800 m³/h sugkraft.

Vårt sortiment sträcker sig också till olika röksugare tillverkade av högkvalitativamaterial, inklusive rostfrittstål och koppar.

Rökfläktar"rostfritt stål": Rostfria röksugare inkarnerar modern elegans ochär byggda för att klaratidens utmaningar, vilket erbjuder effektiv sugning och sofistikerad stil.

Elektriskröksugare med 6hastigheter, helt utformad i rostfritt stål Aisi 304. Tack vare sin struktur står röksugarenemot korrosion orsakadav väder och saltvatten, för ökad hållbarhet över tiden. Motorstyrka 3800 m³/h, kaninstalleras på vilken skorstensom helst. Röksugare tålig upp till 700 °C vid brand.

Rökfläktar"koppar": Å andrasidan reflekterar kopparfläktar inte bara klassisk skönhet utan har också funktioner avtidsbeständighet.
Kopparröksugare är toppen av sortimentet för Gemi elektriska röksugare. Byggd helt i rostfrittstål Aisi 304 för att klaraav väder och saltvatten. Även uppmärksamhet på estetiken, tack vare kopparplätering. Liksomden professionellamodellen "Moor's Head", suger den 3800 m³/h och klarar upp till 700 °C. Problemlösning förrök är garanterad.Perfekt för eldstäder, spisar, grillar, ugnar etc. Garanti på hela röksugstrukturen i 10 år.

Köp nu!.