Skillnaden mellan Basic och Professional skorstensfläkt Gemi

Skillnaden mellan Basic och Professional skorstensfläkt Gemi

En vanlig problem med de flesta skorstenar, spisar eller grillar är definitivt svårigheten med rökkoncept längs skorstenen.

Orsakerna till detta problem är många, svåra att förutse vid byggande av ett hus, och ännu svårare att lösa om du tror att direkta ingrepp på skorstenen eller röret skulle vara tillräckligt.

Det enda produkten, säker på att lösa problemet med skorstensrök och samtidigt vara lätt att använda och ekonomisk, är den elektriska skorstensfläkten.

En elektrisk skorstensfläkt är utrustad med en tvungen motor som helt eliminerar problemet med dålig skorstensdrag, motverkar orsakerna helt och hållet, vad de än kan vara.

Gemi Electronics kan tillhandahålla flera modeller av elektriska skorstensfläktar, var och en med olika och unika funktioner i världen.

Modellerna att välja mellan är: Basic skorstensfläkt, professionell elektrisk skorstensfläkt och professionell koppar skorstensfläkt

Basic elektrisk skorstensfläkt

har ett sugkraft på 2500 kubikmeter per timme och en motstånd vid en temperatur på 300 grader.

Professionell elektrisk skorstensfläkt

har istället en sugkraft på 3800 kubikmeter per timme och en motstånd vid en temperatur på 700 grader. Med ett motstånd mot höga temperaturer upp till 700 grader är det lätt att förstå att denna skorstensfläkt också kan motstå en skorstensbrand.

Koppar professionell elektrisk skorstensfläkt

likt den professionella som beskrivits tidigare, har också en sugkraft på 3800 kubikmeter per timme och en motstånd vid en temperatur på 700 grader, men den är gjord av rostfritt stål och har en beläggning i äkta koppar.
Beläggningen i äkta koppar och rostfritt stål tillåter, förutom större motstånd över tid, också ett motstånd mot saltighet och gör därför denna produkt unik i världen inte bara ur ett estetiskt perspektiv utan också idealisk för kustområden.

Motorn för båda professionella skorstensfläktsmodellerna, både den mörkbruna och kopparn, är i klass H och motståndskraftig mot höga temperaturer, innehåller inga plastdelar, och kondensatorn är placerad i en extern låda och därmed borta från värmekällor.
Alla dessa egenskaper förhindrar smältning av professionella skorstensfläktsmotorer även vid en skorstensbrand.

Alla Gemi Electronics skorstensfläktar är utrustade med en 6-hastighetsregulator, från vilken skorstensfläkten slås på / av och sugkraften justeras.
De har en motorlockskåpa (som är tillverkad av plåt och målad mörkbrun för de första 2 modellerna som nämnts, medan den är tillverkad av rostfritt stål och målad koppar för den tredje skorstensfläkten som beskrivs).
Runt fläkten har Gemi Electronics skorstensfläktar en skyddsgrind, gjord av elektrosammansvetsade stålrör som också fungerar som fågelskydd.

För alla beskrivna modeller finns möjligheten att välja mellan en fyrkantig bas (skorstensfläkten är utrustad med justerbara fästen) och en rund bas (en rund adapter kommer att tillhandahållas baserat på den externa diametern av röret).

Gemi Electronics med sin elektriska skorstensfläkt kan lösa problemet med skorstensrök för alla, oavsett orsak.

Välj modellen som passar dig bästgenom att klicka här.

Inom Gemi-universumet är vi stolta över att presentera vårt breda utbud av rökfläktar föreldstäder, var och en medunika funktioner som kommer att tillgodose våra kunders olika behov. Vår dedikation tillexcellens har lett oss tillutvecklingen av ett varierat urval av modeller, vilket säkerställer att varje detaljnoggrant har utformats ochvårdats om.

Rökfläktar"grundläggande": Röksug för dem som letar efter pålitliga ocheffektiva lösningar,erbjuder vi vår linje av grundläggande rökfläktar för eldstäder. Dessa modeller harutformats för att erbjudapålitlig prestanda till överkomligt pris, vilket garanterar effektiv borttagning av rök utanatt kompromissa medkvaliteten.
De främsta funktionerna: 300 °C sug, 3 års garanti och 2500 m³/h sugkraft.

Rökfläktar"professionella": Om du istället söker professionell prestanda,kännetecknad av ännu merkraft och tillförlitlighet, är våra professionella röksugare det perfekta valet.
Defrämsta funktionerna: 700 °Csug, 6 års garanti och 3800 m³/h sugkraft.

Vårt sortiment sträcker sig också till olika röksugare tillverkade av högkvalitativamaterial, inklusive rostfrittstål och koppar.

Rökfläktar"rostfritt stål": Rostfria röksugare inkarnerar modern elegans ochär byggda för att klaratidens utmaningar, vilket erbjuder effektiv sugning och sofistikerad stil.

Elektriskröksugare med 6hastigheter, helt utformad i rostfritt stål Aisi 304. Tack vare sin struktur står röksugarenemot korrosion orsakadav väder och saltvatten, för ökad hållbarhet över tiden. Motorstyrka 3800 m³/h, kaninstalleras på vilken skorstensom helst. Röksugare tålig upp till 700 °C vid brand.

Rökfläktar"koppar": Å andrasidan reflekterar kopparfläktar inte bara klassisk skönhet utan har också funktioner avtidsbeständighet.
Kopparröksugare är toppen av sortimentet för Gemi elektriska röksugare. Byggd helt i rostfrittstål Aisi 304 för att klaraav väder och saltvatten. Även uppmärksamhet på estetiken, tack vare kopparplätering. Liksomden professionellamodellen "Moor's Head", suger den 3800 m³/h och klarar upp till 700 °C. Problemlösning förrök är garanterad.Perfekt för eldstäder, spisar, grillar, ugnar etc. Garanti på hela röksugstrukturen i 10 år.

Köp nu!.