Gemi Elettronica

Our Technology for your confort

domenico-giangreco.png

varumärket GEMI föddes 1983 från erfarenheten av Domenico Giangreco, en specialist inom området industriell elektronik och automation. GEMI har alltid stuckit ut för sin höga teknologi och professionalism, både i design och utveckling av produkter, och i sin uppmärksamhet mot kunden. En del av detta fokus är möjligheten att testa produkter i 100 dagar, med full återbetalning och utan att behöva ange några skäl.
GEMIs värderingar är dess styrkor: kvalitet, rättvisa och kundservice. Under åren har företaget utmärkt sig inom tillverkning av skorstensutsugare och nått toppen av branschen över hela världen.

Flaggskeppet i produktionen är GEMI-utsugaren, resultatet av samarbetet mellan Basilicata Innovazione (InnovationFactory Scarl) och University of Basilicata - Institutionen för miljöteknik och fysik i "Projektet för utveckling av ett system för optimering av en innovativt sugsystem".

Projekten slutar dock inte här: GEMI Elettronica har fortsatta samarbeten med universitet och professionella institut, för forskning och utveckling av produkter som alltid ligger i framkant

Våra certifieringar för eldstadsutsug

Gemi i Europa

Certifieringar

Gemi Elettronica - Registered Trademark