Varför installera en skorsten istället för att bygga den?

Varför installera en skorsten istället för att bygga den?

I de flesta hem byggs ett tak som kallas skorsten ofta på rökkanalens slut.

Dessa skorstenar är byggda med syfte att fylla olika funktioner och kan lösa olika jobbiga problem.

Bland rökkanalernas vanliga problem, som man hoppas kunna lösa med byggandet av en skorsten, finns säkerligen infiltration av vatten vid regn och hård vind eller inträde av fåglar från taket i själva rökkanalen. . men även en rent estetisk fråga.

De vanligaste klassiska skorstenarna är förvisso de i tegel eller stål. Men trots konstruktionen av dessa skorstenar, som ibland är mycket dyra, är lösningen av ovanstående problem inte garanterad. De klassiska skorstenarna påverkar faktiskt inte problemet med rök och dåligt drag i skorstenen.

Faktum är att om en eldstad ryker för att det blåser för mycket ute eller för att rökkanalen har krökar, eller av många andra skäl, löser en klassisk rökgasfläkt inte detta problem alls.

Lösningen som måste antas för att lösa problemet med skorstensrök är att installera en elektrisk rökutsug på taket vid influensautgången, även kallad aspirerande skorsten.

Gemi Elettronica föreslår olika modeller av elektriska rökutsugare; med olika egenskaper som sugkraft, motstånd mot höga temperaturer, flera års garanti och olika material val.

Gemi Elettronica strävar efter att besvara allas behov och kan erbjuda en dubbel lösning: en elektrisk rökutsug inuti en skorsten.

Den rökgasfläkt som Gemi Elettronica föreslagit skiljer sig från de klassiska murade eller stålskorstensfläktarna eftersom det är en eldfast lerskorsten.
Detta material är idealiskt för rökkanaler eftersom det är motståndskraftigt inte bara mot atmosfäriska ämnen utan även mot värme.

En dubbel fördel erhålls därför av denna lösning: den estetiska, tack vare användningen av en modern rökgasfläkt, och den funktionella med lösningen av rökproblemet tack vare den elektriska rökutsugaren.

Den elektriska rökutsugaren har även ett fågelskyddsgaller i elektrosvetsat stål och förhindrar tack vare sin struktur inträngning av vatteninfiltrationer.

Gemi Elettronica lerskorstensfläkten kräver inget lim för montering och kännetecknas framför allt av ett öppningssystem uppifrån som gör att du enkelt kan ta bort och demontera strukturen med möjlighet att därför kunna ingripa vid eventuella underhållsingrepp.

Gemi Elettronica kan därför svara på alla behov, både estetiska och konkret lösa, som rör de problem som en eldstad kan ha.

Inom Gemi-universumet är vi stolta över att presentera vårt breda utbud av rökfläktar föreldstäder, var och en medunika funktioner som kommer att tillgodose våra kunders olika behov. Vår dedikation tillexcellens har lett oss tillutvecklingen av ett varierat urval av modeller, vilket säkerställer att varje detaljnoggrant har utformats ochvårdats om.

Rökfläktar"grundläggande": Röksug för dem som letar efter pålitliga ocheffektiva lösningar,erbjuder vi vår linje av grundläggande rökfläktar för eldstäder. Dessa modeller harutformats för att erbjudapålitlig prestanda till överkomligt pris, vilket garanterar effektiv borttagning av rök utanatt kompromissa medkvaliteten.
De främsta funktionerna: 300 °C sug, 3 års garanti och 2500 m³/h sugkraft.

Rökfläktar"professionella": Om du istället söker professionell prestanda,kännetecknad av ännu merkraft och tillförlitlighet, är våra professionella röksugare det perfekta valet.
Defrämsta funktionerna: 700 °Csug, 6 års garanti och 3800 m³/h sugkraft.

Vårt sortiment sträcker sig också till olika röksugare tillverkade av högkvalitativamaterial, inklusive rostfrittstål och koppar.

Rökfläktar"rostfritt stål": Rostfria röksugare inkarnerar modern elegans ochär byggda för att klaratidens utmaningar, vilket erbjuder effektiv sugning och sofistikerad stil.

Elektriskröksugare med 6hastigheter, helt utformad i rostfritt stål Aisi 304. Tack vare sin struktur står röksugarenemot korrosion orsakadav väder och saltvatten, för ökad hållbarhet över tiden. Motorstyrka 3800 m³/h, kaninstalleras på vilken skorstensom helst. Röksugare tålig upp till 700 °C vid brand.

Rökfläktar"koppar": Å andrasidan reflekterar kopparfläktar inte bara klassisk skönhet utan har också funktioner avtidsbeständighet.
Kopparröksugare är toppen av sortimentet för Gemi elektriska röksugare. Byggd helt i rostfrittstål Aisi 304 för att klaraav väder och saltvatten. Även uppmärksamhet på estetiken, tack vare kopparplätering. Liksomden professionellamodellen "Moor's Head", suger den 3800 m³/h och klarar upp till 700 °C. Problemlösning förrök är garanterad.Perfekt för eldstäder, spisar, grillar, ugnar etc. Garanti på hela röksugstrukturen i 10 år.

Köp nu!.