Trådvinda, Spole, Rulle för ditt elstängsel

Trådvinda för din polywire, rep eller tejp

Du som har ett elstängsel vet att det finns olika typer av ledande material som kan användas för att hålla djur på plats. Ett av de vanligaste är polywire, rep eller tejp. Om du använder dig av något av dessa material, så är en trådvinda en oumbärlig hjälp.

Med en trådvinda kan du snabbt och enkelt samla upp ditt elstängsel när det är dags att flytta det eller förvara det. Det sparar inte bara tid och energi, utan också möjliga skador på stängslet. Med en snabb och effektiv insamling av stängslet kan du använda det igen och igen utan problem.

Rulle för konduktörer

En trådvinda fungerar också utmärkt för att samla upp och förvara andra typer av konduktörer för ditt elstängsel. Oavsett om det är ståltråd, metalltråd eller något annat ledande material, så kan du enkelt rulla upp det på en trådvinda för en smidig och organiserad förvaring.

Trådvindan är också utrustad med en handtag vilket gör det lätt att transportera den till olika platser där du behöver sätta upp ett tillfälligt stängsel. Rullens kompakta storlek gör det också lätt att förvara den när den inte används.

En annan fördel med trådvindan är att den skyddar ditt stängsel mot slitage och skador. Genom att rulla upp stängslet på en trådvinda, undviker du att det trasslar eller skadas av väder och vind. Det gör också att du sparar pengar på att behöva byta ut delar av ditt stängsel i förtid.

Med en trådvinda får du en praktisk och hållbar lösning för att hantera ditt elstängsel. En investering som kommer att spara dig både tid och pengar på lång sikt. Shoppa din trådvinda idag och upplev fördelarna själv!

Read more »

Det finns 1 produkt.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Molla galvanizzata per recinto elettrico - Gemi Elettronica3: 1 multiplikator för elstängsel, elektriska staket Gemi
  Tråd- och bandrulle med 3: 1 multiplikator för elstängsel, elektriska staket, elektriska staket, elektrifierade staket Gemi Gemi tråd- och bandlindare för snabb och enkel uppsamling av ditt elektriska staket. Utrustad med en 3: 1-multiplikator som garanterar tråduppsamling på några minuter utan att bli trött, tack vare det...
  312,32 krPris
  Molla galvanizzata per recinto elettrico - Gemi Elettronica3: 1 multiplikator för elstängsel, elektriska staket Gemi
   Tråd- och bandrulle med 3: 1 multiplikator för elstängsel, elektriska staket, elektriska staket, elektrifierade staket Gemi Gemi tråd- och bandlindare för snabb och enkel uppsamling av ditt elektriska staket. Utrustad med en 3: 1-multiplikator som garanterar tråduppsamling på några minuter utan att bli trött, tack vare det...
   312,32 krPris

   Questions and Answers

   Elstängsel: vad är det till för?

   Gemi elstängsel - 100% Made in Italy - används för att avvärja vilda djur som vildsvin, rådjur, rävar etc. Syftet med elstängsel är att skydda territoriet från fula invasioner. Det används också för att innehålla djur som kor, får, grisar etc. Det har inget med jakt att göra. Vi har alla juridiska certifikat tillgängliga för att tillverka och sälja elstängsel. Detta är den enda lagliga lösningen för dem som vill skydda sina plantager.

   Är elstängslet farligt för människor?

   Elstängslet för djur är varken farligt för människor eller djur. Som med allt, även för elstängsel finns det en standard som fastställer de värden som ska respekteras. Stängselaggregatet är en produkt som avger intermittenta pulser med låg strömstyrka.

   Vad behöver du för ett elstängsel för vildsvin och andra djur?

   För att skapa ett elektriskt stängsel för djur behöver du: en Gemi strömkälla - 100% tillverkad i Italien - för staket som leder strömmen till stängslet, en elektrifierad ledningstråd för stängslet och isolatorer för elektrifierade stängsel som skruvas på stolparna för att hålla tråden .

   Varför sätta in 3 stolpar för jordning av elstängslet?

   Jordning är en grundläggande sak för funktionaliteten hos elstängslet för djur, så det rekommenderas att göra det korrekt. För att få den totala urladdningen av ström från aggregatet är det nödvändigt att jorda genom att sätta in 3 galvaniserade poler på 1 meter i marken. De ska placeras 3 meter från varandra, 80 cm i den våta marken och 20 cm utanför, och anslut dem sedan med den gula kabeln. Tillsammans med elstängslet levererar vi endast 1 meter kabel som ska anslutas till första stolpen. Det rekommenderas att göra det där det finns närvaro av vegetation, därför en fuktig jord. Torr jord är inte ledande. Enligt de tester som genomförts, att placera 3 stolpar i vilken typ av terräng som helst, kommer det inte att vara några problem med funktionaliteten. Om du bara sätter en påle kommer kraften hos den nuvarande filten att vara mindre än dess räckvidd och djuren kommer att kunna korsa stängslet.

   Hur länge räcker ett batteri för det bärbara elaggregatet, och vilket ska jag använda?

   För ett B12 aggregat räcker det att använda ett 12V 40Ah bilbatteri. Självständigheten, om det inte finns någon spridning i elstängslet, är cirka 10/12 dagar. Annars håller det mindre.

   Strömmen är lite långt från den elektriska djurhägnen. Vad ska man göra? Hur sammanfogar man två...

   Om strömmen är långt från elstängslet, för ditt Gemi aggregat - 100% Made in Italy -, har vi högspänningskabeln som kan fungera på ytan eller under jorden, utan att ladda ur. Med denna kabel är det möjligt att leda ström på stängslet, utan någon spridning. Kabeln för elstängsel kan också användas för att sammanfoga två stängsel, sedan ansluta ena änden till ett första stängsel och den andra änden till ett andra stängsel, när det är litet avstånd mellan ett stängsel och ett annat.

   Hur ser man om det finns el på staketet?

   För att kontrollera om det är ström på elstängslet för djur är det bara att ta med spetsen på en skruvmejsel med ett isolerat handtag några mm från stängsletråden. I samma ögonblick som du hör ett tickande betyder det att det är ström på elstängslet.

   Hur installerar man elstängslet?

   Ett aggregat kan inte förvaras utomhus. Den måste förvaras inomhus för att förhindra skador från vädret. För att ladda ur all sin ström måste den jordas genom att föra in 3 galvaniserade 1 meters pinnar i marken. De ska placeras 3 m från varandra, 80 cm i marken (våt) och 20 cm utanför och sedan kopplas ihop med den gulgröna kabeln. Enheten har en röd positiv kabel vid sin utgång som är ansluten till staketet och en gulgrön kabel som är ansluten till den första jordstaken. Anslut aldrig två elektrifierare till samma ledning, eftersom de två impulserna kan ta ut varandra och orsaka problem. Du kan ansluta två elektrifierare till samma stängsel, men håll dem på två separata ledningar.