Elstängsel för djur: hur man bygger det på ett snabbt, säkert och effektivt sätt

Elstängsel för djur: hur man bygger det på ett snabbt, säkert och effektivt sätt

Elstängslet är ett verktyg som används allt oftare genom åren tack vare dess mångsidighet.

Faktum är att elstängslet kan byggas både för att skydda din trädgård för att hålla vilda djur borta från den eller för vårdnaden av dina egna djur.

Problemet med invasionen av vilda djur inne i en trädgård är nu ett mycket vanligt problem; Faktum är att förstörelsen av grödor, både av små trädgårdar och stora av skördar från lantbruk, på grund av invasionen av vildsvin är ett problem.

Andra vilda djur förutom vildsvin, kända för att orsaka skada på jordbruket, är säkert rävar, piggsvin eller rådjur. Det är en pest som orsakar avsevärd skada för en hel ekonomi, som är den jordbruksmässiga och som är avgörande för balansen i vårt land.

Det finns de som kanske tror att de kan lösa detta problem genom att bygga de klassiska stängslen med plastnät, men djur som vildsvin stoppas verkligen inte av dessa knep då de kan gräva eller ta hål på själva nätet. Du kan bara försvara dig från dessa djur genom att skapa ett elstängsel. Samma sak gäller om du vill hålla husdjur som kor, hästar, ponnyer, får, höns eller grisar inom ett avgränsat område.

Båda åtgärderna, därför skydd av ett område från intrång eller vård av ett område från utgången, kan genomföras med byggandet av ett elstängsel.

Materialen för att bygga ett korrekt elstängsel är olika men vi kan säkert säga att vissa kan definieras som "nödvändiga".

Bland de material som behövs för att bygga ett elstängsel för att skydda din trädgård eller av vård för dina djur har vi elaggregatet som har till uppgift att driva själva stängslet, ledaren som elstängslet skapas med och isolatorerna , som har som uppgift att isolera det elektriska flödet från stolparna som ska användas för uppbyggnaden av elstängslet.

Utöver de ovan nämnda materialen finns det andra, dock mycket viktiga, som har olika funktioner. En av dessa är satsen för isolerade passager med elektrifierad fjäder och isolerat handtag, eller korsningskabeln ifall du behöver göra en underjordisk passage och annat.

Gemi Elettronica kan tillhandahålla allt material som är användbart för att skapa ett korrekt och framför allt fungerande elstängsel (som framgår av videorecensionen från en av våra kunder).
Elstängselaggregaten finns i både 220V strömmodeller och dubbelströmsmodellen (220V ström eller 12V batteri).

Valet av tråd ändras istället efter anledningen till varför stängslet är byggt: om stängslet är byggt för att försvara sig mot vildsvin är det idealiska sektionen på 6 mm², om istället ett elstängsel ska skapas för att bevara lantbrukets djur. kan välja 2,2 mm² eller 4 mm².

Till isolatorerna däremot finns både de med skruvar för trästolpar och de för järnstolpar, båda med unika egenskaper i världen.

Gemi Elettronica har en lång historia bakom sig inom elstängselvärlden, dess produkter är certifierade enligt lagen och klart tillverkade i Italien.

Gemi Elettronica är den bästa lösningen för att bygga ett elstängsel för att skydda trädgården eller för vård av dina djur!

Gemi's elektriska stängselproduktsortiment

Hos Gemi, vårt företag, hittar du inte bara ett brett utbud av elektriskastängselledningar, utan också ett brett utbud av elektrifieringsenheter som erbjuderinte mindre än 5 olikatyper, var och en med specifika egenskaper och unika fördelar:

Elektrifieringsenheter från 220V strömkälla med perfekt och säkerfunktion för stängselupp till 5 km;

Elektrifieringsenheter från 220V strömkälla med perfekt och säkerfunktion för stängselupp till 8 km;

Elektrifieringsenhet från 12V/220V batteri med perfekt och säkerfunktion för stängselupp till 5 km och 6J;

Elektrifieringsenhet från 12V/220V batteri utrustad med 2 batteriermed perfekt och säkerfunktion för stängsel upp till 5 km och 6J;

Elektrifieringsenhet från 12V/220V batteri utrustad med solpanel medperfekt och säkerfunktion för stängsel upp till 5 km och 6J.

Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa elektriska ledningar och bandtillsammans med isolatorer somär designade för att passa alla typer av stöd du väljer för ditt elektriska stängsel:

Isolatorer för trästolpar;

Isolatorer för järnstolpar;

Isolator med dubbelkrok;

Skruv- och bultmutter för isolatorer på trästolpar.

Vi på Gemi skiljer oss från konkurrensen tack vare vår femtioåriga erfarenhet inom branschenoch vår förmåga atttillhandahålla skräddarsydda lösningar för varje kunds specifika behov. Vår kundservice äroöverträffad och vierbjuder fullständig support från köpmomentet och framåt. Du kan nå oss per telefon på +390287165556, via chatt eller e-post.

Fördelarna med att köpa från Gemi

  1. Gratis retur inom 100 dagar;
  2. Snabb leverans över hela världen;
  3. Alla våra produkter tillverkas i Italien med högkvalitativa råvaror;
  4. Alla produkter är i enlighet med lagliga säkerhetsstandarder och certifierade;
  5. Vi har över 5000 recensioner på Trustpilot, världens största recensionsportal;
  6. Vi delar med oss av vår femtioåriga erfarenhet till dig;
  7. Vi har nästan 1000 videorecensioner på TrustVideos recensionsportal medanvändarvideovittnesmål.

Köp nu!.