Elstängsel: Förstör galtar din mark? Med Gemi löser du ditt problem nu!

Elstängsel: Förstör galtar din mark? Med Gemi löser du ditt problem nu!

Gemi elstängsel svarar på ditt behov av att motverka den destruktiva handlingen från vildsvin som förstör ditt land.

Förekomsten av vildsvin utgör ett verkligt problem både för säkerheten på vägarna och för jordbruket, vilket är en av vår ekonomis starkaste sidor.
Vår nation är faktiskt väldigt känd för den stora närvaron av unika produkter i världen (DOP- och IGP-produkter): viner, extra virgin olivolja för att nämna några områden som ger möjlighet till arbete för många företag och som utsätts för risker av problemet med förekomsten av vildsvin.

Problemet med vildsvin drabbar uppenbarligen även småbönder, som ser månader och månader av hårt arbete förstöras i ett slag.

Lösningen som Gemi Elettronica ställer till förfogande är elstängslet som garanterar ett gediget och säkert skydd av marken.

Faktum är att ett elstängsel för djur utgör en "psykologisk" barriär som gör att djur kan hållas inom eller utanför ett visst område. Elstängslet designades med avsikt att skapa en säkerhetssituation: för marken, för människan och för djuren själva.

Konstruktionen av det elektriska stängslet sker med anslutningen av strömkällan till ledartråden; 2 ledningar startas från aggregatet: den röda ansluten till elstängslet och den svarta, på motsatt sida, för jordning. Jordning ska göras med den gulgröna kabeln ansluten till 3 galvaniserade stolpar placerade 3 meter från varandra och införda i marken på ett djup av 80 cm. På motsatt sida av marken, sedan börjar vi med staketet som måste göras i en sluten krets. Elstängslets stolpar måste placeras på ett avstånd av 4/5 meter mellan dem.

Gemi Elettronica för elstängslet har tänkt på alla behov som kunden kan ha; i själva verket finns flera modeller av Energisatorer tillgängliga.

De är producerade av Gemi:
E / 220 strömkälla för staket som endast drivs av 220 volts nät

Detta är en modell med mycket låg strömförbrukning, i själva verket beräknas det vara cirka 6w. Det rekommenderas för stängsel nära ett 220 volts nät, med en förlängning som inte överstiger 2 km.
Extra stark E / 220 strömkälla för stängsel som endast drivs av 220 volts nät

Det rekommenderas för stängsel nära ett 220 volts nät, med en förlängning som inte överstiger 7/8 km.
B12 / 2 aggregat som drivs av 12 volts batteri

Den är mycket kraftfull, med mycket låg absorption, den kan användas med vilket 12 volts bilbatteri som helst. Det rekommenderas att använda ett mycket vanligt 12V 40AH bilbatteri för denna typ av strömaggregat.

Det är möjligt att kombinera aggregatet B12 / 2 med solpanelen, som fungerar som batteriladdare, för att kunna använda aggregatet utan avbrott utan operatörens ingripande.
9 volt / 220 volt strömaggregat

Batteriet har tre olika krafter för att möjliggöra energibesparingar i små staket. Den drivs av både ett 9 volt 90 ah batteri och ett 220 volt nätverk via en strömkälla.

Vid maximal effekt kan mer än 10 hektar mark inhägnas. När den drivs med 220 volt är den ännu kraftfullare och förbrukar endast 5 watt el.

Gemi strömaggregat för elstängsel är byggt i enlighet med den europeiska standarden CEI EN 60335-2-76 som är specifik för denna typ av produkt.
Förutom Energizer är det också nödvändigt att använda ledaren och isolatorerna för trästolpar (foto till vänster) eller för järnstolpar (foto till höger).
För problemet med vildsvin är det lämpligt att använda 6 mm ledningstråd, som kännetecknas av närvaron av 8 ledningstrådar.

Det är möjligt att välja 3 olika typer av trådlängd beroende på behov (250m, 500m, 1000m).
För mindre djur är det å andra sidan möjligt att använda 4 mm ledningstråden som har 6 ledningstrådar inuti eller 2,2 mm ledningstråden som är uppbyggd av 4 ledningstrådar.

Alla ledande trådar har bland sina egenskaper en stark draghållfasthet och en stark frostbeständighet.
Med Gemi elstängsel kan du äntligen slappna av och helt ägna dig åt ditt arbete, utan att riskera att det förstörs av vildsvin.

Problemet med vildsvin är nu en vanlig pest och elstängslet, designat och sålt av Gemi Elettronica, representerar lösningen.

Gemi's elektriska stängselproduktsortiment

Hos Gemi, vårt företag, hittar du inte bara ett brett utbud av elektriskastängselledningar, utan också ett brett utbud av elektrifieringsenheter som erbjuderinte mindre än 5 olikatyper, var och en med specifika egenskaper och unika fördelar:

Elektrifieringsenheter från 220V strömkälla med perfekt och säkerfunktion för stängselupp till 5 km;

Elektrifieringsenheter från 220V strömkälla med perfekt och säkerfunktion för stängselupp till 8 km;

Elektrifieringsenhet från 12V/220V batteri med perfekt och säkerfunktion för stängselupp till 5 km och 6J;

Elektrifieringsenhet från 12V/220V batteri utrustad med 2 batteriermed perfekt och säkerfunktion för stängsel upp till 5 km och 6J;

Elektrifieringsenhet från 12V/220V batteri utrustad med solpanel medperfekt och säkerfunktion för stängsel upp till 5 km och 6J.

Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa elektriska ledningar och bandtillsammans med isolatorer somär designade för att passa alla typer av stöd du väljer för ditt elektriska stängsel:

Isolatorer för trästolpar;

Isolatorer för järnstolpar;

Isolator med dubbelkrok;

Skruv- och bultmutter för isolatorer på trästolpar.

Vi på Gemi skiljer oss från konkurrensen tack vare vår femtioåriga erfarenhet inom branschenoch vår förmåga atttillhandahålla skräddarsydda lösningar för varje kunds specifika behov. Vår kundservice äroöverträffad och vierbjuder fullständig support från köpmomentet och framåt. Du kan nå oss per telefon på +390287165556, via chatt eller e-post.

Fördelarna med att köpa från Gemi

  1. Gratis retur inom 100 dagar;
  2. Snabb leverans över hela världen;
  3. Alla våra produkter tillverkas i Italien med högkvalitativa råvaror;
  4. Alla produkter är i enlighet med lagliga säkerhetsstandarder och certifierade;
  5. Vi har över 5000 recensioner på Trustpilot, världens största recensionsportal;
  6. Vi delar med oss av vår femtioåriga erfarenhet till dig;
  7. Vi har nästan 1000 videorecensioner på TrustVideos recensionsportal medanvändarvideovittnesmål.

Köp nu!.