Kommer din eldstad eller din grill ur rök? Lösningen på problemet är Gemi elektriska rökutsug

Kommer din eldstad eller din grill ur rök? Lösningen på problemet är Gemi elektriska rökutsug

Skorstensfläkten Gemi är den enda certifierade lösningen som kan ge ett svar på problemet med rök från skorstenen i hemmet.

Salvatore da Catania har en öppen spis på landet som han använder som grill; innan du köpte Gemi röktornet fanns det dragsvårigheter.
Den tända spisen gjorde hela bostaden oanvändbar, efter köpet av Gemi rökdetektor löste kunden alla rökproblem som eldstaden genererade.
Slutresultatet är extraordinärt, kunden är helt nöjd.

Notera skorstenens avsevärda höjd, men trots detta kan Gemi elektriska rökutsug fortfarande utföra sin uppgift perfekt: slutresultatet är unikt i sitt slag, problemet med rök som orsakas av grillen har lösts helt.
Du kan se den otroliga skillnaden i resultatet som uppstår när Gemi elektriska rökutsug är på (vänster bild) jämfört med när den är avstängd (höger bild).
När den är påslagen löser Gemi elektriska rökutsug problemet helt, medan när den stängs av kommer röken tillbaka. Röken dras på ett mycket effektivt sätt av Gemi rökgasfläkten; allt sugs ut ur huset vilket gör att den öppna spisen äntligen kan användas fullt ut.
Det är viktigt att understryka att Gemi elektriska rökutsug kan lösa detta problem genom att hålla dörrar och fönster stängda; och med tanke på att eldstäder framför allt används på vintern när det är kallt är det en grundläggande aspekt som måste beaktas.

Vår kund aktiverar hastighetsregulatorn (som låter dig justera sugkraften från en lägsta effekt på 1 upp till max 6) direkt från den sjätte hastigheten; sjätte hastigheten som, som ni ser, även underlättar antändningen av själva elden. Det bör dock noteras att Gemi elektriska rökutsug uppenbarligen är effektiv även när effekten sänks till 4. Den skapades faktiskt för att vara perfekt effektiv i alla hastigheter.

Gemi rökutsug placerad på taket, vid utgången av influensan, är utrustad med justerbara fästen för fyrkantiga eller rektangulära utgångar som i detta fall. I händelse av att utgången från rökkanalen är rund, finns problemet dock inte, eftersom genom att tillhandahålla mätningen av den yttre diametern av densamma, kommer den runda adaptern att ges som gör att du kan placera Gemi rökutsug på influensan.
Gemi rökgasfläkt utvändigt är helt målad både av estetiska skäl och för att öka dess hållbarhet över åren. Faktum är att den inte kräver underhåll under de år som den används och endast tack vare sin kraft kan den ta bort cirka 70 % av sot som skapas inuti rökkanalen.

Du kan se fläktens rörelse placerad på den fjärde hastigheten vilket ger ett utmärkt rökdrag.

Startkondensatorn, som i den aktuella professionella Gemi skorstensfläkten, är placerad externt för att vara långt från värmekällorna; vilket gör att den elektriska rökutsugaren Gemi kan motstå även en långvarig eld, med ett motstånd mot höga temperaturer som når upp till 700 ° C. Anslutningen förs från startlådan till hastighetsregulatorn, monteringen är mycket enkel; för de med lite fingerfärdighet kan det också göras gör-det-själv.

Faktum är att du kan hitta video-tutorials av församlingen också på youtube

Med ett enkelt köp, Gemi skorstensfläkten, kan vår kund äntligen njuta av glöden och grilla i den vackra naturen.

Gemi Elettronica producerar elektrisk rökutsug för eldstäder, grillar, pizzerior, restauranger och ugnar, vilket garanterar kvalitet och funktionalitet.
Med Gemi rökgasfläkt kan du uppnå maximal tillfredsställelse för sina kunder.

Gemi Elettronica med sin rökgasfläkt är svaret på problemet med skorstensrök i huset.
https://youtu.be/k8bG30vP11Q

Inom Gemi-universumet är vi stolta över att presentera vårt breda utbud av rökfläktar föreldstäder, var och en medunika funktioner som kommer att tillgodose våra kunders olika behov. Vår dedikation tillexcellens har lett oss tillutvecklingen av ett varierat urval av modeller, vilket säkerställer att varje detaljnoggrant har utformats ochvårdats om.

Rökfläktar"grundläggande": Röksug för dem som letar efter pålitliga ocheffektiva lösningar,erbjuder vi vår linje av grundläggande rökfläktar för eldstäder. Dessa modeller harutformats för att erbjudapålitlig prestanda till överkomligt pris, vilket garanterar effektiv borttagning av rök utanatt kompromissa medkvaliteten.
De främsta funktionerna: 300 °C sug, 3 års garanti och 2500 m³/h sugkraft.

Rökfläktar"professionella": Om du istället söker professionell prestanda,kännetecknad av ännu merkraft och tillförlitlighet, är våra professionella röksugare det perfekta valet.
Defrämsta funktionerna: 700 °Csug, 6 års garanti och 3800 m³/h sugkraft.

Vårt sortiment sträcker sig också till olika röksugare tillverkade av högkvalitativamaterial, inklusive rostfrittstål och koppar.

Rökfläktar"rostfritt stål": Rostfria röksugare inkarnerar modern elegans ochär byggda för att klaratidens utmaningar, vilket erbjuder effektiv sugning och sofistikerad stil.

Elektriskröksugare med 6hastigheter, helt utformad i rostfritt stål Aisi 304. Tack vare sin struktur står röksugarenemot korrosion orsakadav väder och saltvatten, för ökad hållbarhet över tiden. Motorstyrka 3800 m³/h, kaninstalleras på vilken skorstensom helst. Röksugare tålig upp till 700 °C vid brand.

Rökfläktar"koppar": Å andrasidan reflekterar kopparfläktar inte bara klassisk skönhet utan har också funktioner avtidsbeständighet.
Kopparröksugare är toppen av sortimentet för Gemi elektriska röksugare. Byggd helt i rostfrittstål Aisi 304 för att klaraav väder och saltvatten. Även uppmärksamhet på estetiken, tack vare kopparplätering. Liksomden professionellamodellen "Moor's Head", suger den 3800 m³/h och klarar upp till 700 °C. Problemlösning förrök är garanterad.Perfekt för eldstäder, spisar, grillar, ugnar etc. Garanti på hela röksugstrukturen i 10 år.

Köp nu!.