Ryker din braskamin? Den elektriska röksugaren är lösningen

Ryker din braskamin? Den elektriska röksugaren är lösningen

Den elektriska skorstensfläkten Gemi, som du kan se från den här videon, tillåter total borttagning av röken som kommer ut ur skorstenen i huset.
Vår kund visar hur det inte var möjligt att, innan han köpte vår elektriska rökutsug, hålla dörren till sin eldstad öppen.
Detta gör eldstaden praktiskt taget oanvändbar.

Resultatet som erhölls efter monteringen av vår elektriska rökutsug, som du kan se, var enastående. Rökningsproblemet är helt löst.
Gemi elektriska rökutsug består av en hastighetsregulator, med vilken du kan lägga in den effekt du vill ha mest.
Regulator kännetecknad av en skyddssäkring, på/av-knapp och ratt för att justera hastigheten från 1 till 6. Vi kan se hur den elektriska rökutsugaren fungerar perfekt även på tredje hastigheten, med buller och praktiskt taget noll elförbrukning.

Du kan göra glöden, du kan göra spottet; utan att detta skapar rökproblem inne i lägenheten. Vid rengöring av skorstensaskan undviker den att den sprids i miljön.

Att sätta röksugaren på hastighet 6 möjliggör också, förutom ett klart större drag, en självrening av sotet.
Tidigare var det dock nödvändigt att rengöra rökkanalen flera gånger under ett år. Faktum är att det hjälper till att förbättra rengöringen av rökkanalen med 70 %. Just därför kräver den inget underhåll under åren.

När den är avstängd hindrar vår rökgasfläkt uppenbarligen inte det naturliga utsläppet av rök.
Faktum är att när rökutsugaren är avstängd kommer röken ut regelbundet. Som i det här fallet, i själva verket som en öppen spis, med dörren stängd kan du enkelt stänga av den elektriska rökutsugaren utan att påverka hela processens naturliga funktion. På så sätt gör det möjligt att ha så mycket värme som möjligt användbar för att värma radiatorerna.
Monteringen är mycket enkel att utföra; både vad gäller den elektriska anslutningen av regulatorn och för placeringen av själva den elektriska rökutsugaren på rökkanalen.
Lite manuell skicklighet är tillräckligt för att fortsätta med monteringen även autonomt, närvaron av en expert är inte nödvändig.

I denna mening finns det också videohandledningar på YouTube som är användbara för montering, översatta till över 30 olika språk.

Du kan använda vår elektriska rökutsug för alla rökgasfläktar; antingen med ett fyrkantigt eller rektangulärt uttag (vi levererar de justerbara fästena) och, som i det här fallet, med ett runt uttag (vi ger adaptern baserat på den diameter du tillhandahåller).
Motorn är helt och hållet tillverkad av oss; Den innehåller inga plastdelar och i den aktuella proffsmodellen är startkondensatorn inrymd i en liten låda på avstånd från värmekällorna, så proffsutsugaren smälter inte kondensorn ens vid långvarig brand. Tål en temperatur på 700°C.

Exteriören är helt målad vid hög temperatur både av estetiska skäl och för en längre varaktighet genom åren; på denna modell, faktiskt, eller proffsen, finns det 15 års garanti.

Efter tre år är den elektriska röksugaren helt intakt; med total frånvaro av rost, vilket möjliggör en lång livslängd för produkten under åren.

Vissa kunder skickar oss vittnesmål om Gemi elektriska rökutsugare som fortfarande fungerar efter 30 år.

Endast med Gemi elektriska rökutsug kan du äntligen njuta av din eldstad.

Gemi Elettronica är lösningen på att ta bort rök från skorstenen hemma. Köp till fabrikspris direkt från vår hemsida.
https://youtu.be/irD3_g9hW3A

Inom Gemi-universumet är vi stolta över att presentera vårt breda utbud av rökfläktar föreldstäder, var och en medunika funktioner som kommer att tillgodose våra kunders olika behov. Vår dedikation tillexcellens har lett oss tillutvecklingen av ett varierat urval av modeller, vilket säkerställer att varje detaljnoggrant har utformats ochvårdats om.

Rökfläktar"grundläggande": Röksug för dem som letar efter pålitliga ocheffektiva lösningar,erbjuder vi vår linje av grundläggande rökfläktar för eldstäder. Dessa modeller harutformats för att erbjudapålitlig prestanda till överkomligt pris, vilket garanterar effektiv borttagning av rök utanatt kompromissa medkvaliteten.
De främsta funktionerna: 300 °C sug, 3 års garanti och 2500 m³/h sugkraft.

Rökfläktar"professionella": Om du istället söker professionell prestanda,kännetecknad av ännu merkraft och tillförlitlighet, är våra professionella röksugare det perfekta valet.
Defrämsta funktionerna: 700 °Csug, 6 års garanti och 3800 m³/h sugkraft.

Vårt sortiment sträcker sig också till olika röksugare tillverkade av högkvalitativamaterial, inklusive rostfrittstål och koppar.

Rökfläktar"rostfritt stål": Rostfria röksugare inkarnerar modern elegans ochär byggda för att klaratidens utmaningar, vilket erbjuder effektiv sugning och sofistikerad stil.

Elektriskröksugare med 6hastigheter, helt utformad i rostfritt stål Aisi 304. Tack vare sin struktur står röksugarenemot korrosion orsakadav väder och saltvatten, för ökad hållbarhet över tiden. Motorstyrka 3800 m³/h, kaninstalleras på vilken skorstensom helst. Röksugare tålig upp till 700 °C vid brand.

Rökfläktar"koppar": Å andrasidan reflekterar kopparfläktar inte bara klassisk skönhet utan har också funktioner avtidsbeständighet.
Kopparröksugare är toppen av sortimentet för Gemi elektriska röksugare. Byggd helt i rostfrittstål Aisi 304 för att klaraav väder och saltvatten. Även uppmärksamhet på estetiken, tack vare kopparplätering. Liksomden professionellamodellen "Moor's Head", suger den 3800 m³/h och klarar upp till 700 °C. Problemlösning förrök är garanterad.Perfekt för eldstäder, spisar, grillar, ugnar etc. Garanti på hela röksugstrukturen i 10 år.

Köp nu!.