Grill: hur man löser problemet med överskottsrök i miljön

Grill: hur man löser problemet med överskottsrök i miljön

Ett av de vanligaste problemen med en grill, vare sig den är privat eller på en resturang, är den ständiga närvaron av överflödig rök i miljön där den är placerad.
Oavsett du har ett företag eller en grill som du använder med dina vänner, har du säkerligen behövt försöka bekämpa röken från den grillen många gånger.

Röken som genereras från en grill kan i själva verket vara mycket svår att begränsa av flera anledningar: både för att ångorna som alstras av livsmedel, som kött, som tillagas på en grill, är mycket fylligare än de från en vanlig eldstad, vedförbränning samt attman i de flesta fall tvingas placera grillgallren i den främre delen av grillmunnen.

Denna situation gör det omöjligt att använda själva grillen, eftersom röken som genereras av grillen tenderar att stiga mot utsidan av skorstenen och inte längs rökkanalen . Man kan tänka sig att som en lösning på problemet med grillrök är det möjligt att använda det att flytta grillen längre inåt, men detta skulle inte vara en tillräcklig lösning, och dessutom inte bekvämt ur synvinkeln att tillaga maten sig.

Faktiskt, som du kan se från videorecensionen, är grillgrillen placerad framtill och tack vare användningen av rökgasfläkten stiger röken perfekt längs influensan. Detta hade inte varit möjligt utan en elektrisk rökutsug.

Videogranskningsgrillen löste rökproblemet med sin grill endast tack vare den elektriska rökutsugaren från Gemi Elettronica.

Om du, när du väl har köpt Gemi rökutsug, är orolig för att rökutsugaren inte kan användas under en mycket lång tid, oroa dig inte eftersom rökutsugaren inte har någon tidsbegränsning i användningen; i själva verket kan den vara aktiv i många timmar även utan avbrott, utan att påverka dess livslängd.

Braceria som gör videorecensionen, för att lösa problemet med grillrök, har valt en professionell modell rökutsug, som har som sina huvudsakliga egenskaper en sugkraft som når upp till 3800 kubikmeter / timme och en motståndskraft mot höga temperaturer på 700 grader.

Indexet för motståndskraft mot höga temperaturer är mycket viktigt för en grill, eftersom rökkanalen i de flesta fall knappast överstiger 3-4 meter. Och för rökkanaler på mindre än 3-4 meter kan ett motstånd mot höga temperaturer på 700 grader vara en faktor av första vikt.
En annan unik egenskap hos den elektriska rökgasfläkten Gemi är det faktum att den är utrustad med en 6-växlad regulator.
Med detta verktyg är det i själva verket kunden som bestämmer hur mycket kraft den elektriska rökutsugaren ska ge, även baserat på mängden rök som genereras av grillen.

Det är verkligen en helt annan sak att gå ut från ett steakhouse eller grilla med vänner och inte känna en obehaglig röklukt på kläderna, genererad av en grill som genererar mycket rök.

Den mest effektiva lösningen för att eliminera överskottsrök i en miljö är att installera Gemi elektriska rökutsug, som ger utmärkt drag i rökkanalen.

Videorecensionen visar rökutsug för grill med rund bas, Gemi Elettronica kan faktiskt tillhandahålla vilket rundmått som helst genom att bara kommunicera den yttre diametern på rökgasutloppet; men samtidigt kan den också installeras på vilken kvadratisk eller rektangulär rökkanal som helst, tack vare användningen av satsen med justerbara fästen.

Gemi Elettronica elektriska rökutsug för eldstäder är den enda produkten som kan lösa problemet med rök som genereras av en grill, som kan köpas direkt härifrån.

Inom Gemi-universumet är vi stolta över att presentera vårt breda utbud av rökfläktar föreldstäder, var och en medunika funktioner som kommer att tillgodose våra kunders olika behov. Vår dedikation tillexcellens har lett oss tillutvecklingen av ett varierat urval av modeller, vilket säkerställer att varje detaljnoggrant har utformats ochvårdats om.

Rökfläktar"grundläggande": Röksug för dem som letar efter pålitliga ocheffektiva lösningar,erbjuder vi vår linje av grundläggande rökfläktar för eldstäder. Dessa modeller harutformats för att erbjudapålitlig prestanda till överkomligt pris, vilket garanterar effektiv borttagning av rök utanatt kompromissa medkvaliteten.
De främsta funktionerna: 300 °C sug, 3 års garanti och 2500 m³/h sugkraft.

Rökfläktar"professionella": Om du istället söker professionell prestanda,kännetecknad av ännu merkraft och tillförlitlighet, är våra professionella röksugare det perfekta valet.
Defrämsta funktionerna: 700 °Csug, 6 års garanti och 3800 m³/h sugkraft.

Vårt sortiment sträcker sig också till olika röksugare tillverkade av högkvalitativamaterial, inklusive rostfrittstål och koppar.

Rökfläktar"rostfritt stål": Rostfria röksugare inkarnerar modern elegans ochär byggda för att klaratidens utmaningar, vilket erbjuder effektiv sugning och sofistikerad stil.

Elektriskröksugare med 6hastigheter, helt utformad i rostfritt stål Aisi 304. Tack vare sin struktur står röksugarenemot korrosion orsakadav väder och saltvatten, för ökad hållbarhet över tiden. Motorstyrka 3800 m³/h, kaninstalleras på vilken skorstensom helst. Röksugare tålig upp till 700 °C vid brand.

Rökfläktar"koppar": Å andrasidan reflekterar kopparfläktar inte bara klassisk skönhet utan har också funktioner avtidsbeständighet.
Kopparröksugare är toppen av sortimentet för Gemi elektriska röksugare. Byggd helt i rostfrittstål Aisi 304 för att klaraav väder och saltvatten. Även uppmärksamhet på estetiken, tack vare kopparplätering. Liksomden professionellamodellen "Moor's Head", suger den 3800 m³/h och klarar upp till 700 °C. Problemlösning förrök är garanterad.Perfekt för eldstäder, spisar, grillar, ugnar etc. Garanti på hela röksugstrukturen i 10 år.

Köp nu!.