Skillnaden mellan den grundläggande och professionella modellen rökgasfläkt

Skillnaden mellan den grundläggande och professionella modellen rökgasfläkt

Ett gemensamt problem för de flesta eldstäder, spisar eller grillar är verkligen svårigheten att dra rök.

Orsaken till detta problem är många, svåra att förutse när man bygger ett hus, och ännu svårare att lösa om man tror att direkta ingrepp på skorstenen eller på själva rökkanalen är tillräckliga.

Den enda produkten, som säkerligen löser problemet med skorstensrök och samtidigt enkel att använda och ekonomisk, är den elektriska rökutsugaren för eldstäder.

En elektrisk rökutsug är utrustad med en forcerad motor som helt eliminerar problemet med dåligt drag i skorstenen, vilket totalt motverkar orsakerna, vad de än kan vara.

Gemi Elettronica kan leverera olika modeller av elektriska rökutsugare, var och en med olika och unika egenskaper.

Modellerna du kan välja mellan är: basmodell rökutsug, proffsmodell elektrisk rökutsug och proffsmodell rökutsug i koppar.
Rökstensfläkt grundmodell
Den har en sugkraft på 2500 kubikmeter per timme och ett motstånd mot en temperatur på 300 grader.

Den har istället en sugkraft på 3800 kubikmeter per timme och ett motstånd mot en temperatur på 700 grader. Med en motståndskraft mot höga temperaturer som når upp till 700 grader är det också lätt att förstå det faktum att denna rökgasfläkt därför kan stå emot även en brand i rökkanalen.
Elektrisk rökutsug professionell modell koppar

som liksom proffset som beskrivs ovan också har en sugkraft på 3800 kubikmeter i timmen och ett motstånd mot en temperatur på 700 grader, men är tillverkad i rostfritt stål och har en riktig kopparplätering.
Den äkta kopparpläteringen och det rostfria stålet tillåter, förutom större motståndskraft över tiden, även en motståndskraft mot salt och gör därför denna produkt unik i världen inte bara ur estetisk synvinkel utan också idealisk för havsområden.

Motorn till båda rökutsugarna för proffsmodellen, både den mörkbruna och den koppar, är i klass H och tål höga temperaturer, innehåller inga plastdelar och kondensorn är inrymd i en extern låda och därför långt från källor. värme.
Därför tillåter alla dessa egenskaper inte de professionella rökutsugsmotorerna att smälta även i händelse av en rökgasbrand.

Alla Gemi Elettronica rökutsug är utrustade med en 6-växlad regulator, från vilken rökgasfläkten slås på/av och sugeffekten justeras.
De är utrustade med motorkåpa (som är i plåt och målad i mörkbrun färg för de första 2 angivna modellerna, medan den är i rostfritt stål och kopparmålad för den tredje beskrivna röksugaren).
Gemi Elettronica rökutsugarna har ett skyddsgaller runt fläkten, tillverkat av elektrosvetsade stålringar som även har funktionen att vara antiflyktiga.

För alla beskrivna modeller finns möjligheten att välja mellan en fyrkantig bas (den elektriska rökutsugaren är utrustad med justerbara fästen) och en rund bas (en rund adapter kommer faktiskt att tillhandahållas baserat på rökkanalens yttre diameter).

Gemi Elettronica med sin elektriska rökutsug kan lösa allas skorstensrökproblem, oavsett orsak.
Välj den modell som passar dig genom att klicka här.

Inom Gemi-universumet är vi stolta över att presentera vårt breda utbud av rökfläktar föreldstäder, var och en medunika funktioner som kommer att tillgodose våra kunders olika behov. Vår dedikation tillexcellens har lett oss tillutvecklingen av ett varierat urval av modeller, vilket säkerställer att varje detaljnoggrant har utformats ochvårdats om.

Rökfläktar"grundläggande": Röksug för dem som letar efter pålitliga ocheffektiva lösningar,erbjuder vi vår linje av grundläggande rökfläktar för eldstäder. Dessa modeller harutformats för att erbjudapålitlig prestanda till överkomligt pris, vilket garanterar effektiv borttagning av rök utanatt kompromissa medkvaliteten.
De främsta funktionerna: 300 °C sug, 3 års garanti och 2500 m³/h sugkraft.

Rökfläktar"professionella": Om du istället söker professionell prestanda,kännetecknad av ännu merkraft och tillförlitlighet, är våra professionella röksugare det perfekta valet.
Defrämsta funktionerna: 700 °Csug, 6 års garanti och 3800 m³/h sugkraft.

Vårt sortiment sträcker sig också till olika röksugare tillverkade av högkvalitativamaterial, inklusive rostfrittstål och koppar.

Rökfläktar"rostfritt stål": Rostfria röksugare inkarnerar modern elegans ochär byggda för att klaratidens utmaningar, vilket erbjuder effektiv sugning och sofistikerad stil.

Elektriskröksugare med 6hastigheter, helt utformad i rostfritt stål Aisi 304. Tack vare sin struktur står röksugarenemot korrosion orsakadav väder och saltvatten, för ökad hållbarhet över tiden. Motorstyrka 3800 m³/h, kaninstalleras på vilken skorstensom helst. Röksugare tålig upp till 700 °C vid brand.

Rökfläktar"koppar": Å andrasidan reflekterar kopparfläktar inte bara klassisk skönhet utan har också funktioner avtidsbeständighet.
Kopparröksugare är toppen av sortimentet för Gemi elektriska röksugare. Byggd helt i rostfrittstål Aisi 304 för att klaraav väder och saltvatten. Även uppmärksamhet på estetiken, tack vare kopparplätering. Liksomden professionellamodellen "Moor's Head", suger den 3800 m³/h och klarar upp till 700 °C. Problemlösning förrök är garanterad.Perfekt för eldstäder, spisar, grillar, ugnar etc. Garanti på hela röksugstrukturen i 10 år.

Köp nu!.