Hur monteras Gemi Elettronica rökgasfläkten?

Hur monteras Gemi Elettronica rökgasfläkten?

En av många egenskaper hos Gemi Elettronica rökutsug för eldstäder är möjligheten att göra det själv.
Faktum är att du inte behöver en specialiserad tekniker för att göra det, om du är händig kan du montera rökutsugen själv

Gemi Elettronica skorstensavdragare kan monteras på vilken rökkanal som helst, oavsett form. Faktum är att den kan monteras både på runda rökkanaler och på fyrkantiga eller rektangulära rökkanaler.

I det fall du har en rökkanal med runt rör ska ytterdiametern meddelas och Gemi Elettronica levererar rökutsug till eldstäder med en rund adapter av rätt storlek.
Den yttre diametern måste meddelas eftersom adaptern vid basen av skorstensavdragaren måste sättas in externt med avseende på influensautloppet.

Om rökgasutloppet däremot har en kvadratisk eller rektangulär form kommer Gemi Elettronica att förse skorstensavdragaren med en sats med justerbara fästen.
De justerbara fästena kan anpassas i kvadratisk eller rektangulär form i storlekar från 20x20cm upp till 43x43cm. När skorstensavdragarpaketet väl har öppnats är det första du ser de justerbara fästena med monteringsanvisning och hastighetsregulatorn.

Det första du ska göra är att ta måtten från rökgasutsugen för att justera de justerbara fästena som redan finns i förpackningen genom att beräkna 1 centimeter mer än utloppsmåtten.
Fästena skruvas fast i skorstensavdragarens bas med skruvarna som medföljer i förpackningen av Gemi Elettronica.
Placera skorstensutsugen på rökkanalen och lås den med de två största skruvarna som finns i förpackningen.

I händelse av att du har ett rör inuti en fyrkantig vägg, och de två utgångarna är på samma nivå, måste skorstensavdragaren installeras med fyrkantiga eller rektangulära justerbara konsoler, som täcker det tomma utrymmet mellan röret och väggen med murbruk eller plåt metall.
Har du däremot fler runda rökkanaler innanför en fyrkantig vägg måste du förlänga rökkanalen där du behöver sätta in skorstensavdragaren och montera modellen med en rund adapter.
Om storleken på rökkanalen överstiger 43x43 centimeter (till exempel 50x50 centimeter), placera basen av rökutsugaren för eldstäder direkt på utloppet, fiska den på murverket i de 4 hörnen där 4 hål redan finns och använd de större fästena som ett stöd.

Slutligen, om endast två av de fyra sidorna är större än 43 centimeter och de andra två mindre än 43 centimeter (till exempel 45x40 centimeter), måste installationen av skorstensavdragaren utföras med de minsta fästena.
Det sista steget att ta, innan du kan få ut det mesta av din eldstad tack vare den elektriska rökutsugaren från Gemi Elettronica, är den elektriska anslutningen.

Anslutningen kan göras på två sätt: antingen utanför rökkanalen med 3x1,5 kabeln, eller inuti rökkanalen med vår högtemperaturbeständiga kabel som måste köpas separat.

Vi utgår sedan från skorstensutsugen och går ner i kabeln längs rökkanalen upp till varvtalsregulatorn som vanligtvis är placerad i huset. I hastighetsregulatorn måste du ansluta de två ledningarna till skorstensutsugen (där det är skrivet MOTOR), de två gemensamma ledningarna för jordningen av systemet och skorstensavdragaren och de två strömförsörjningsledningarna (där det är skrivet 220 V).
I slutet av dessa enkla och snabba steg är Gemi Elettronica skorstensavdragare redo att användas för att eliminera problemet med skorstensrök.

Inom Gemi-universumet är vi stolta över att presentera vårt breda utbud av rökfläktar föreldstäder, var och en medunika funktioner som kommer att tillgodose våra kunders olika behov. Vår dedikation tillexcellens har lett oss tillutvecklingen av ett varierat urval av modeller, vilket säkerställer att varje detaljnoggrant har utformats ochvårdats om.

Rökfläktar"grundläggande": Röksug för dem som letar efter pålitliga ocheffektiva lösningar,erbjuder vi vår linje av grundläggande rökfläktar för eldstäder. Dessa modeller harutformats för att erbjudapålitlig prestanda till överkomligt pris, vilket garanterar effektiv borttagning av rök utanatt kompromissa medkvaliteten.
De främsta funktionerna: 300 °C sug, 3 års garanti och 2500 m³/h sugkraft.

Rökfläktar"professionella": Om du istället söker professionell prestanda,kännetecknad av ännu merkraft och tillförlitlighet, är våra professionella röksugare det perfekta valet.
Defrämsta funktionerna: 700 °Csug, 6 års garanti och 3800 m³/h sugkraft.

Vårt sortiment sträcker sig också till olika röksugare tillverkade av högkvalitativamaterial, inklusive rostfrittstål och koppar.

Rökfläktar"rostfritt stål": Rostfria röksugare inkarnerar modern elegans ochär byggda för att klaratidens utmaningar, vilket erbjuder effektiv sugning och sofistikerad stil.

Elektriskröksugare med 6hastigheter, helt utformad i rostfritt stål Aisi 304. Tack vare sin struktur står röksugarenemot korrosion orsakadav väder och saltvatten, för ökad hållbarhet över tiden. Motorstyrka 3800 m³/h, kaninstalleras på vilken skorstensom helst. Röksugare tålig upp till 700 °C vid brand.

Rökfläktar"koppar": Å andrasidan reflekterar kopparfläktar inte bara klassisk skönhet utan har också funktioner avtidsbeständighet.
Kopparröksugare är toppen av sortimentet för Gemi elektriska röksugare. Byggd helt i rostfrittstål Aisi 304 för att klaraav väder och saltvatten. Även uppmärksamhet på estetiken, tack vare kopparplätering. Liksomden professionellamodellen "Moor's Head", suger den 3800 m³/h och klarar upp till 700 °C. Problemlösning förrök är garanterad.Perfekt för eldstäder, spisar, grillar, ugnar etc. Garanti på hela röksugstrukturen i 10 år.

Köp nu!.