Rökproblem på skorsten med böjd eller horisontell rökkanal

Rökproblem på skorsten med böjd eller horisontell rökkanal

Husens struktur tillåter ofta inte byggandet av en skorsten som kan ha en vertikal rökkanal.
I vissa fall, om du vill njuta av charmen av en vacker eldstad, är du tvungen att använda rökkanaler som har kurvor och ibland även horisontella sektioner.

Rökkanaler med kurvor eller som ligger horisontellt orsakar ibland oundvikligen ett icke-optimalt drag av skorstensröken.
Faktum är det att en horisontell eller krökt rökkanal, kan ge många svårigheter att få upp röken jämfört med en helt vertikal rökkanal (som också självklart kan ha dragproblem, men som ofta resulterar i att elden släkts).

Faktum är att det finns de som kanske tror att lösningen skulle kunna vara att renovera huset, flytta hela skorstenen och modifiera rökkanalen: men detta skulle inte garantera en säker lösning ändå eftersom problemet med skorstensrök också kan bero på andra faktorer, det enda säkra skulle vara en påfallande användning av tid och pengar.
En snabb och ekonomisk lösning för att eliminera skorstensrökproblemet är att installera en motor med tvångsdrag.

En elektrisk skorstensröksugare är ett verktyg som gör att du kan lösa rökproblemet med röken även om den har kurvor eller är horisontell.
Vår kund visar tydligt att även vid enbart hastighet 3 är draget i hans skorsten utmärkt.

Gemi elektriska rökutsug för skorstenen kännetecknas i själva verket av en varvtalsregulator som gör att du kan välja en variabel effekt från minimum 1 till max 6. Vi kan bland annat notera hur, trots att Gemis rökutsug placeras på den tredje hastigheten, är det en total frånvaro av buller inne i lägenheten.

Rökkanalen i fråga är till och med perfekt horisontell de första 6 metrarna och endast med Gemi elektriska rökutsug är det möjligt att få ett så tillfredsställande resultat.
En rökkvist kommer inte in i huset, mot alla fysikens lagar, faktiskt, även när skorstenen är kall, är draget av Gemi elektriska rökutsug för skorstenen perfekt effektivt.

Utan en elektrisk rökutsug skulle det faktiskt aldrig kunna bli en normal röksugning.

Sedan 1983 har Gemi Elettronica varit världsledande inom rökutsugare för skorstenar, målet som sattes vid tidpunkten för dess födelse är att lösa problemet med rökning i hemmet för vem som helst och med någon form av rökkanal. Stark vind, långa rökkanaler, korta rökkanaler eller, som i det här fallet, till och med horisontella rökkanaler hindrar inte det extraordinära arbete som utförs av Gemi elektriska rökutsug.

Externt stiger rökkanalen efter kurvan ytterligare 5/6 meter tills den når utgången, som i detta fall är rund.
Faktum är att Gemi Elettronica låter dig placera runda adaptrar användbara för rökkanal med runda utlopp eller justerbara fästen lämpliga för dem som har ett fyrkantigt / rektangulärt rökkanal.
Totalt är rökkanalen, mellan de horisontella, vertikala och böjda delarna, nästan 11 meter hög och Gemi elektriska rökutsug till skorstenen har inga svårigheter att utföra uppgiften som den är designad för.

Gemi Elettronicas elektriska rökutsug är den enda som kan tillåta ett korrekt drag av en horisontell rökkanal.

Välj din idealmodell och köp direkt från: https://bit.ly/3ZVa53v

Inom Gemi-universumet är vi stolta över att presentera vårt breda utbud av rökfläktar föreldstäder, var och en medunika funktioner som kommer att tillgodose våra kunders olika behov. Vår dedikation tillexcellens har lett oss tillutvecklingen av ett varierat urval av modeller, vilket säkerställer att varje detaljnoggrant har utformats ochvårdats om.

Rökfläktar"grundläggande": Röksug för dem som letar efter pålitliga ocheffektiva lösningar,erbjuder vi vår linje av grundläggande rökfläktar för eldstäder. Dessa modeller harutformats för att erbjudapålitlig prestanda till överkomligt pris, vilket garanterar effektiv borttagning av rök utanatt kompromissa medkvaliteten.
De främsta funktionerna: 300 °C sug, 3 års garanti och 2500 m³/h sugkraft.

Rökfläktar"professionella": Om du istället söker professionell prestanda,kännetecknad av ännu merkraft och tillförlitlighet, är våra professionella röksugare det perfekta valet.
Defrämsta funktionerna: 700 °Csug, 6 års garanti och 3800 m³/h sugkraft.

Vårt sortiment sträcker sig också till olika röksugare tillverkade av högkvalitativamaterial, inklusive rostfrittstål och koppar.

Rökfläktar"rostfritt stål": Rostfria röksugare inkarnerar modern elegans ochär byggda för att klaratidens utmaningar, vilket erbjuder effektiv sugning och sofistikerad stil.

Elektriskröksugare med 6hastigheter, helt utformad i rostfritt stål Aisi 304. Tack vare sin struktur står röksugarenemot korrosion orsakadav väder och saltvatten, för ökad hållbarhet över tiden. Motorstyrka 3800 m³/h, kaninstalleras på vilken skorstensom helst. Röksugare tålig upp till 700 °C vid brand.

Rökfläktar"koppar": Å andrasidan reflekterar kopparfläktar inte bara klassisk skönhet utan har också funktioner avtidsbeständighet.
Kopparröksugare är toppen av sortimentet för Gemi elektriska röksugare. Byggd helt i rostfrittstål Aisi 304 för att klaraav väder och saltvatten. Även uppmärksamhet på estetiken, tack vare kopparplätering. Liksomden professionellamodellen "Moor's Head", suger den 3800 m³/h och klarar upp till 700 °C. Problemlösning förrök är garanterad.Perfekt för eldstäder, spisar, grillar, ugnar etc. Garanti på hela röksugstrukturen i 10 år.

Köp nu!.