Har du rökproblem i din pizzeria? Här har du problem och lösningar

Har du rökproblem i din pizzeria? Här har du problem och lösningar

En av de största kulinariska passionerna i Italien och i världen är verkligen pizza.
Förutom att vara en tradition med italienskt ursprung, är pizza och en kväll på en pizzeria också en stund av gemenskap och umgänge som inte går att jämföra för den som vill tillbringa en kväll i sällskap med vänner och familj.

Vem har aldrig gått till en pizzeria med vänner för att heja på sitt favoritlag? Eller på dejt med din flickvän eller pojkvän? Eller helt enkelt för att tillbringa en annorlunda kväll med din familj?
Vid dessa tillfällen kommer det dock att ha råkat ut för en olämplig situation, nämligen förekomsten av rök i pizzerian. du bör installera en rökutsug.
Faktum är att i många fall, oavsett om det är vedeldade eller elektriska ugnar, på en pizzeria kan det hända att du befinner dig i en miljö med överflödig rök.
Rök på en pizzeria är ett problem som först och främst drabbar pizzeriornas kunder som kommer på sig att återvända hem med sina kläder indränkta i rök; men som också påverkar bilden av själva pizzerian.
Det är faktiskt välkänt vikten som kundrecensioner kan spela för pizzerior. En negativ recension, orsakad av närvaron av rök i en pizzeria, kan resultera i att andra nya framtida kunder förloras.
Problemet är mindre märkbart för dem som har möjlighet att låta sina kunder sitta ute eller i en avskild miljö med hänsyn till var ugnen är placerad. Alla har inte denna chans; men även de som har det, och har problemet med att röka på sin pizzeria, borde vara benägna att lösa det för att underlätta för pizzakockarna och hela personalen som arbetar inom pizzerian.
Röken från ugnen på en pizzeria kan vara mycket intensiv med tanke på behovet av att alltid ha en öppen låga, lämplig för en adekvat och snabb tillagning av pizzan.
Den enda giltiga lösningen för att lösa rökproblemet i en pizzeria är att installera en elektrisk rökutsug.
Den elektriska rökutsugaren, med en forcerad motor, är det enda verktyget som kan dra ut all rök som genereras av ugnen på en pizzeria.
Gemi Elettronica ger möjlighet till ett brett urval mellan olika modeller av rökutsug.
Gemi Elettronica idealiska rökutsug för pizzerior är den professionella modellen, som garanterar en sugkraft på 3800 kubikmeter per timme och motstånd mot höga temperaturer på 700 grader.
Gemi elektriska rökutsug är utrustad med en 6-växlad regulator, med vilken du kan ändra sugeffekten efter dina behov.
Om du äger en pizzeria, med en liten kostnad, kan du köpa den elektriska röksugaren Gemi Elettronica och enkelt lösa alla problem relaterade till rök på en pizzeria!

Den elektriska rökutsugaren Gemi Elettronica är en 100 % Made in Italy-produkt, liksom pizzan: italiensk excellens.
Handla online direkt på: /182-chimney-fan-professional-steel-model

Inom Gemi-universumet är vi stolta över att presentera vårt breda utbud av rökfläktar föreldstäder, var och en medunika funktioner som kommer att tillgodose våra kunders olika behov. Vår dedikation tillexcellens har lett oss tillutvecklingen av ett varierat urval av modeller, vilket säkerställer att varje detaljnoggrant har utformats ochvårdats om.

Rökfläktar"grundläggande": Röksug för dem som letar efter pålitliga ocheffektiva lösningar,erbjuder vi vår linje av grundläggande rökfläktar för eldstäder. Dessa modeller harutformats för att erbjudapålitlig prestanda till överkomligt pris, vilket garanterar effektiv borttagning av rök utanatt kompromissa medkvaliteten.
De främsta funktionerna: 300 °C sug, 3 års garanti och 2500 m³/h sugkraft.

Rökfläktar"professionella": Om du istället söker professionell prestanda,kännetecknad av ännu merkraft och tillförlitlighet, är våra professionella röksugare det perfekta valet.
Defrämsta funktionerna: 700 °Csug, 6 års garanti och 3800 m³/h sugkraft.

Vårt sortiment sträcker sig också till olika röksugare tillverkade av högkvalitativamaterial, inklusive rostfrittstål och koppar.

Rökfläktar"rostfritt stål": Rostfria röksugare inkarnerar modern elegans ochär byggda för att klaratidens utmaningar, vilket erbjuder effektiv sugning och sofistikerad stil.

Elektriskröksugare med 6hastigheter, helt utformad i rostfritt stål Aisi 304. Tack vare sin struktur står röksugarenemot korrosion orsakadav väder och saltvatten, för ökad hållbarhet över tiden. Motorstyrka 3800 m³/h, kaninstalleras på vilken skorstensom helst. Röksugare tålig upp till 700 °C vid brand.

Rökfläktar"koppar": Å andrasidan reflekterar kopparfläktar inte bara klassisk skönhet utan har också funktioner avtidsbeständighet.
Kopparröksugare är toppen av sortimentet för Gemi elektriska röksugare. Byggd helt i rostfrittstål Aisi 304 för att klaraav väder och saltvatten. Även uppmärksamhet på estetiken, tack vare kopparplätering. Liksomden professionellamodellen "Moor's Head", suger den 3800 m³/h och klarar upp till 700 °C. Problemlösning förrök är garanterad.Perfekt för eldstäder, spisar, grillar, ugnar etc. Garanti på hela röksugstrukturen i 10 år.

Köp nu!.